Smile ~You and Me~ || A mosoly, mely összeköt bennünket [Official Hungarian Page]
Lelkünk szilánkjai

A Smile ~You and Me~ játéksorozatunk darabjai. Ezzel indult a honlap 2010-ben és nem úgy néz ki, mintha a végéhez közeledne. Karakterek sorra jönnek, ötletek folyamatosan születnek és már egy alternatív múltba is belevágtunk.

Smile ~You and Me~ Amerika. Seattle. Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. Több, mint 6 éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet.

Toluca Lake Prison. Egy sokat megélt fegyintézet, amely 1840-től működik Seattletől néhány km-re. Jelenleg Christian és Andrew életét követi nyomon elsősorban, fűszerezve számtalan karakterrel és bonyodalommal. Ezt a szálat 2013-ban kezdtük el~

Aneloth ~ A mi mesénk. A világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy régi, alternatív, általunk kitalált világba, ami nem más, mint az: Aneloth kor.

 
Szétszórt szilánkok

Szintén a mi játékaink, csak ezt az oldalt már kinőtték és saját terepre, birodalomra vágytak. Többféle stílus, sokszínű karakterek, élvezetes játékok. Ezek jellemzik az alábbiakat.

Hanabi* ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát. Egy aloldal, ami a négy fórumos játékunknak ad otthont: Imperishable Night, egy fantasy történet; Elysium, ahol két fiatal detektívest játszik; Starry Sky, melynek az űr a helyszíne és két lány kalandjait hivatott bemutatni; és végül a Scarlet Shymphony, ami Bradfordba kalauzol el minket, egy vámpírok sújtotta városba, ahol vér áztatja az utcákat...

Frozen Memories. Ravenhill egy olyan város, ahol örökké havazik. Színteret nyújt számtalan karakternek, akiknek az életét nyomon követheti bárki. A megfagyott szíveket olykor nehéz felolvasztani, de ha kitartó valaki, akkor nagyszerű dolgokat érhet el!

 
Aforizma

Martinez: "Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."

Reika: "There's this boy and he always makes me smile, no mater how bad I feel."

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

A mosoly, mely összeköt bennünket

Kis kosarunk

...megint tele van! :)

Na lássuk csak... azért ügyködtünk mostanság, még ha nem is annyira szembetűnőek a változások meg ezek.

Először is be szeretném jelenteni, hogy a szerkesztők adatlapjai frissültek, új bemutatkozó szövegek kerültek fel! :) Így kicsivel közelebb kerülhetnek hozzánk a látogatók, egy hangyányival többet tudhatnak meg rólunk. Vagyis engem már a többség talán ismer, de Yuit még annyira nem. Talán. :)

A Smile ~You and Me~ c. játékunk karakterei közt van néhány apróság. [Carrie] és [Nathan jelleme], [Katya múltja], valamint [Nozomu szerepköre] került fel mostanság. Nathant még mindig imádom, olyan ölelgetnivaló karakter! Katya meg... őt sajnálom kicsit.

Anelothon jelenleg a játék halad, újra elővettük Élisée-t és a körülötte levő embereket. Azonban nem úgy alakul az élete, ahogyan szeretné... Élisée és Nath egy séta alkalmával bajba kerül, elrabolják őket. Felbukkan egy új szereplő is, Yuri Ichinose. Nath tulajdonképpen az övé lesz - a banda vezére neki adja, mondván, csináljon, amit akar. Yuri azonban elég perverz és csúnya dolgokat akar tenni a férfival... hogy kiszabadulnak-e a fogságból, az majd idővel kiderül.

Havas városunkban frissült a [Zenés lista], valamint felkerültek személyes vélemények karakterekről, név szerint: [Daisuke], [Miharu], [Izaya] és [Takumié] (utóbbi már meg volt írva, csak kicsit frissült).
Amúgy értelemszerűen Frozenen is eltűnt a regisztrált hozzáférésű tartalom! Csak jelzem halkan... :)

 

Ezen kívül új karakterek vannak a színen! :) Név szerint Yoshio Takahiro, akinek egy baleset következtében sérülnek a lábai... tolószékbe kerül, de van még remény arra, hogy újra járni tudjon. Az orvosa, Kurogane Toru az, aki a segítségére van ebben. Kettejük love storyja az, amit építgetni akarunk, habár tudni kell, hogy alapvetően mindkét férfi hetero volna. De az idő sokmindenre képes, még arra is, hogy két ilyen férfit közelebb hozzon egymáshoz.
Mellékszereplőnek számít, de megemlíteném még Furukawa Hiyorit, aki már egy ideje jelen van a Frozen Memories c. sorozatban. Egy kis cuki nővérke, aki minden nap elmegy Takahirohoz, hogy segítsen neki fürödni, vacsorát készíteni, kicsit... ott legyen vele.
Valamint jelen lesz Toru kislánya, Kurogane Kayo, akit hébe-hóba lepasszol az anyja a férfinak. Mondjuk úgy, nem épp jól választott annak idején partnert, de a gyerek becsúszott és... jahm. De a kislányért odáig meg vissza van Toru, imádja~

Kis kiegészítés (08.10.). Új olvasható játékok kerültek fel, méghozzá a fentebb említett, új karakter páros életéből! (A játékok leírásai majd érkeznek, ezzel eléggé le vagyunk maradva...)

Havas emlékek *négy új rész

▌∷ | Takahiro & Kurogane-san, este Hiyori
▌∷ | Toru a szomszédban és Hiyori
▌∷ | Takahiro és Kurogane-san kettesben
▌∷ | Felbukkan a férfi kislánya, Kayo-chan

Hanabi* főoldalát újraírtam, végre normálisan meg van fogalmazva minden, aminek ott kell lennie. Ideje volt már. Ezen kívül...

Starry Sky *új fejezet kerültek fel

|| Újabb akció (Adolf megjelenése)

Scarlet Symphony *új fejezetek kerültek fel

Az új tanítvány
Isaacék első felbukkanása

Elysium *új fejezetek kerültek fel

| :: Monica gyilkossági ügye :: |
| :: Gyilkosságnak álcázott öngyilkosság :: |

Nagyjából ennyi. Ha volt még valami, azt elfelejtettük feljegyezni és majd úgyis belebotlunk menetközben~ :3

2016.08.09. 21:44, Eliffe & Yui

Skarlátvörös Szimfónia

egy vámpírokkal teli világ

 

 ∼ Scarlet  Symphony ∽ 

 

Bradford. Külső szemlélőnek egy teljesen átlagos
kisváros, de a felszín alatt sötét titkok és rejtélyek övezik.
Évszázadok óta a vámpírok egyik kedvenc helye ez a
csendes város. Miért? Félreeső helyen van, viszonylag
alacsony létszámú lakossal, azaz kevés szemtanúval.

A város lakói közül sokan nem hisznek a legendákban
és a vámpír-mesékben, így kissé furán néznek Leon
Crosswhite-ra, akinek a családja évszázadok óta
vámpírokat öl. Vadász. Valaki kineveti a férfit, valaki meg
áldja őt, hogy van, aki megmentse a városiakat. A
történet első csoportjának főszereplője tehát Leon.
Azonban hamar csatlakozik hozzá Kazuma Kanda, aki
egyik éjjel elveszíti fivérét, méghozzá egy vámpír miatt.
Ezek után a vadászat mellé teszi le voksát, így Leon és
Kazu élete szorosan összefonódik.

A történetünk vámpír csoportja eleinte három főből áll.
Isaac a legidősebb, a közel 101 életévével, amiből
durván 75-öt már vámpírként élt le. Tragikus múlttal
rendelkezik, nem túl kedves karakter, ám a felszín alatt...
talán vannak érzései. Hű társa és barátja, Cyrille;
visszafogott jellemű férfiú, aki igyekszik fenntartani a
rendet a kis csapatban. Harmadik tagunk Nicole, aki egy
kissé pszicho-vámpír. Leon múltjához nagyon sok köze
van. Egy csalódott, egykor szerelmes vámpírról van szó,
aki nem tudja túltenni magát a múlton - teljesen jogosan.

A bradfordi iskola egyik tanulóját kell még
megemlítenem: Évariste, a félvér.  Az ő vére az, ami
olyan életet biztosíthat Isaacéknak, amilyet emberként
éltek. De vajon sikerül megszerezniük a fiút? És vajon
meddig tart a vér hatása? Az átváltoztatott vámpíroknak
szinte csak álom, hogy újra normálisak lehessenek, mint
egykor. Beérik az ideiglenes megoldással?

...erről szól a Scarlet Shymphony...

...a Skarlátvörös Szimfónia...

 

2016. július 22-től
 

______________ ☩☩ ______________

 

A játék ötlete még júniusban fogalmazódott meg bennünk. Aztán nekiálltunk kidolgozni és szép lassan összeállt. Minden apró mozaik darab a helyére került, a legtöbb adatlap már kitöltve várja az érdeklődőket. Sőt, egyéb extra cikkek is kerültek már fel és egy történet, méghozzá Isaac életéből, múltjából. Ez még bővülni is fog, ahogy kedvem szottyan írni a további fejezeteket.

Ha érdekel ez a véráztatta világ, nézd és olvasd! Mi várunk!

2016.08.03. 19:48, Eliffe & Yui

6 évesek vagyunk! :3

Szülinapi elmélkedés

◆ Yui 

◆ Hol is kezdjem? Sosem voltam jó az ilyen szövegekben, vagy én nem is tudom. Itt van Style 6. születésnapja és hű. Ez azért elég sok idő egy szerepnek, nem? Illetve... ez már nem is egy szerep, sok apró együtt. Lényegtelen igazából, úgyis mindenkit öszekapcsolunk lassan mindenkivel.

◆ Emlékszem, mikor először elkezdtem játszani, akkor talán az első játék után közöltem Eliffével, hogy bocs, ez nem nekem való. Aztán egy ideig pihentettük a témát, mire megint nekiálltunk volna valaminek és meggondoltam magam. Érdekes. De végül nem bántam meg, hogy belementem és örülök neki, hogy ennyi éven át tudtunk játszani. Most, hogy a játékokat rendezgettem (ami megjegyzem baromi nosztalgikus), beugrott, hogy talán feloldhatnánk a regit és lehetne szabadon olvasható a játék. Miért? Nem tudom. Eliffe régebben emítette ezt már, de akkor nem akartam belemenni. Most is vannak vegyes érzéseim, de úgy gondolom, hogy végül is csináljuk meg.

◆ Vissza kicsit a rendezgetéshez. Majd ha megnézi valaki, akkor láthatja, hogy egyes játékok nincsenek rendezve és eléggé gyászosan néznek ki, még a nevek sincsenek kiírva. Leginkább az első években jellemző ez, 2011-2012 meg kicsit talán 2013... Nos, akkor még nem nagyon foglalkoztunk a rendezéssel, meg ahogy nézem, a normális külalakkal sem. Így utólag visszamennék és megütném magunkat, hogy ilyen sok munkát csináltunk... magunknak. A mondat elejét nem kell nagybetűvel kezdeni, mert minek... Mondatvégi írásjelek is minek. Például. Jelenleg meg a hajamat tépem, hogy minden reagban javítgatnom kell a nagybetűket meg kitalálni, hogy melyik reag kihez tartozik. De amilyen hülye vagyok, úgyis megcsinálom ezeket, rendezni fogom őket, mert... egyszerűen csak zavar, hogy olyan trehány módon néznek ki. Szóval emberek, türelem, dolgozunk az ügyön, a játék rendezések ügyén. Ami azt illeti, olyan rosszul nem állunk. Csak macerás és sok időt vesz igénybe. A fórumok lementéséről meg ne is beszéljünk! Ott leginkább IN lesz a vészes, főleg, hogy a régebbi reagoknál már a képek is eltűntek. o.o A többi fórumos szerepet szerintem még kézben tudjuk tartani. Nem, írok itt hülyeséget... sima Style fórum is ott van még, omg. Összefoglalva: eléggé sok munka vár még rám meg a kolléganőre. Már alig várom az érzést, mikor készen lesz minden és hátradőlhetek, hogy "igen, végeztünk, minden szép és rendezett." *-*

◆ Emlékszem, volt olyan is, hogy a suliban játszottunk füzetben... aztán utána pedig be kellett pötyögni szépen txt-be. Meg egy közlekedés földrajz óra, ahol yaoit nyomattunk gmail chaten, aztán leesett lassan, hogy a tanár látja a gépeket xD Wow, ez gáz. Bár a mai napig nem tudjuk, hogy tényleg látta-e, mit csinálunk. Vagy mikor írtunk egy programot, ami kisorsolja, hogy kikkel játsszunk, mert nem tudtuk eldönteni. Még mindig röhögök rajta, talán még a gépen is megvan az az őskövület xD

◆ Megjegyzem, ahogy olvastam a régebbi játékokat, "omg, mi ez?" stílusban meg is lepődtem párszor. Szóval örülök, hogy azóta nagyban fejlődtünk játék terén. Néha le is tagadnám egy-két régebbi reagom...

◆ Próbálunk mindenhol haladgatni, de most már koránt sem olyan egyszerű, mint régen. Hiszen vár ránk a munka, meg a többi dolog, ami egyébként az élet vele járója. Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy nincs rá időm, hagyni kellene, mert... mert nem. Ez kell, ezt megszoktam, élvezem.

◆ Eliffe 

◆ Lehet, Yui már leírta a lényeget, de én is szólnék néhány szót. 6 év. Azért ez baromi hosszú idő, ez a leghosszabb szerepjáték, aminek a részese lehetek. Durva. De nagyon jó érzés. Feladhattuk volna sokszor, de nem tettük. Sőt, az évek során több játékunk lett. (Nem rég kezdtünk bele még egy újba~)

 Az első játékunk egyébként a Rómeó és Júliát vette alapul. Megalkottuk a karaktereket, aztán hajrá. Az eredeti sztorit próbáltuk visszaadni... nem is tudom, módosítottunk-e rajta, most nem olvastam vissza őket. Két napig élt a játék, ezután lehetett az, amit Yui már írt, hogy azt mondta, nem jött be, hagyjuk. Ezután kábé 1 hónapos szünetet tartottunk a témában. És valahogy újra feljött a dolog. Újra megpróbáltuk. Ekkor született meg a Tsugi no Mai c. játék (emlékszem, egy blogspotos oldalra töltöttük fel a történetet, karakter adatlapokat, sőt, magát a játékokat és a betervezéseket is). Először Cassandra és Nick került porondra, aztán gondoltam, visszahozom Yama kezdeti, bunkó verzióját... és volt vele egy játék. Kirabolt valami gazdag lányt, aki a Lisa nevet viselte. (De megjegyzem, ez a Yama-verzió csak egy játék erejéig élt.) Ezután jött Amber, Susan, Mark - kezdeti verziója. Árvaházzal, meg örökséggel, egyebekkel. Ahw, azért ezt is szerettem! :) Ez viszonylag sokáig élt (2010. június 20-tól, július 7-ig), temérdek betervezéssel együtt. Aztán... fogalmam sincs, mi történt. Valamiért nyomtunk egy Restartot.

Ekkor született meg Style.GP, július 25-én, méghozzá fórumon (2011-ben chatre tettük a gyorsabb haladás érdekében~). Amit azóta sem mentettünk még le, de nekem nagyjából a fejemben van, mi van ott és mi mi után jön. De attól még macerás ott kibogarászni, mi merre hogyan. Szeretem a játékainkat, mindben van valami... különleges. Számomra legalábbis. Bár tudom, hogy a karaktereim többsége nem valami "egyedi" (úgy értem, néha azt érzem, sablon karaktereim vannak és a rosszfiúim rendszerint megjavulnak... Chester, Reo, meg ki tudja még kit hoztam be rossznak...). Na, de erről ennyit.

Nee-chan meglepett ezzel az "oldjuk fel a regisztrációt" dologgal. De úgy érzem, hogy... szóval nem látom akadályát. Így legalább nyitottabb lesz az oldalunk, több ember láthat bele abba, amit csinálunk. Már ha valakit érdekel. Igazából nem gondolom azt, hogy ettől majd több ember fog idejárkálni hozzánk vagy valami. Csak a lehetőség adott rá, hogy beleolvasson bárki, aki akar.

◆ Amúgy legszívesebben mindenhol játszanék egyszerre, nem érdekelve, hogy lassúak lennének a szálak, de... xD de tényleg sok. Styleon rendszerint két chatet foglalunk be, ha van ötlet, kikhez nyúljunk. A többi játéknál mondjuk csak egy chat van. (Vagy a fórum, ugye.) Ritka az olyan nap amúgy, amikor nincs kedvem játszani. Tényleg ritka. Style, meg a játék... mondhatni, az életem része és nem bánom egy kicsit sem.

2016.07.25. 12:08, Yui & Eliffe

Néhány rajz Yuitól

Üdv, mindenkinek! :3

Rég volt rajzos friss és most sem érkeztünk túl sokkal. Mármint, tőlem egy darab sincs, de Yui-nee 5 db rajzot is hozott nekünk! *-* Nekem a kedvencem a második <3 aztán még imádom a negyediket, amin Hinata van :3 (egyébként színes verziója is van, azt is imádom). A harmadik rajza pedig a blogjára is felkerült.

 
  

Mostanság volt eszembe, hogy én is rajzoljak valamit, de sosem sikerült nekiállnom. Sajnos. T__T

2016.06.09. 20:00, Eliffe & Yui

Újdonságok a lila cukormázban~

Üdvözlet, kedves látogatók!

Történt némi változás. Ahogy [Michael múlt]ját írtam Anelothon, rájöttem, hogy nekem kell Yama bátyjának a szerepköre. Így esett hát, hogy módosítottam ezt-azt és megalkottam Nezumit. Eleinte úgy volt, hogy csak Anelothon lesz Nezu, de Yuival hosszas (igazából rövid) tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy az alap játékban is módosítom Yama elősztoriját, hogy jöhessen Nezumi. Azaz... [Yama múlt]ját teljesen újraírtam. Az alap mozzanatok maradtak, de na. Azért van változás.

Tudom, kicsit fura. Nézel egy sorozatot, az első pár részben megismered a főszereplő múltját, aztán 100 rész után új forgatókönyvíró kezébe kerül a történet és újraértelmezi a főszereplőt, meg annak múltját és kicsit bekavar. Újraír mindent. Hát, valahogy így történt ez most itt. Valahol persze furcsa is, de úgy érzem, ezt muszáj meglépnünk. Ez amúgy az [Érdekességek] menübe is felkerült.

 

És persze ennek örömére elkészült [Nezumi múlt]ja is. Néhol lehet, kacifántosan fogalmaztam, vagy épp túl mélyen belementem egy-egy életszakaszba... de... mindegy. Yamánál is kábé ez van leírva, csak másik szemszögből. Ühm... ._.

A Stanley lányok egyik legvagányabb lányának a jelleme is felkerült; méghozzá [Stephanié]. Vagány csaj, szeretem, hogy kicsit kilóg a szőke brigádból: jellemileg, stílusilag, kinézetileg, egy szóval... mindenhogy. Bírom. Ezen kívül [Yukio múltja] is felkerült. Nem túl vidám a története... teljesen megértem, Alois miért vette a szárnyai alá~ hehe. Khm.

Havas kerületünkben is van friss, méghozzá a [Kapcsolatok] lettek bővítve, megírva. Őszintén, Izát egy hirtelen ötlettől vezérelve eresztettük össze Usagival. És mi lett belőle? Kis kavarás. Egymásra talált bizonyos értelemben a két karakter, de persze... barátok maradnak, semmi több. Naru meg szívatva volt kábé végig - legalábbis  ő úgy érezte magát. Na, szóval az egyik friss: Iza kapcsolata Usagival. Aztán Naru kapcsolata szintén Usagival~ és ha már ezt megírtam, akkor lehúztam a leplet Naru öccséről is. Naru és Nichiren kapcsolata. Nos, a kölyök enyhén szólva ki akarja sajátítani Narut és ő ezen nem lát át. Végül megírásra került Yamato kapcsolata Tsuyoshival. Igazából aranyos páros, szeressem őket~

Kaptunk egy kritikát is, méghozzá Liztől! :33 Ezúton is köszönjük szépen! Akit érdekel, [elolvashatja itt].

És... bár tudjuk, feltűnő, hogy már új design van, de mindenképp meg akartam említeni. Yuival azon agyaltunk, hogy valami újat kéne vinni Styleba. Nézegettünk html oldalakat, próbáltunk ihletet gyűjteni, stb. És ez lett belőle. A fejléc már régóta megvan, de a kódolás... azzal szerintem egy hónapot is elvoltunk. A modulfejlécek elkészítése is macerás volt, de végül közös erővel összeraktuk. Mellesleg egyik kedvenc karakterem, Violette szerepel rajta~ imádom. Kis falusi leányzó, akit összehoz a Sors a békává változtatott Cannone királlyal~ :33
Ezúton szeretnénk megköszönni a sok dicsérő kommentet a dizit illetően! Aranyosak vagytok! <3

És majdnem elfelejtődött: Hanabin is új design van, melynek főszereplője Ayato, a kis problémás fiú. Őt is imádom valamiért. xD

Legközelebb... nem tudom, mikor jelentkezünk, de igyekszünk. Addig is... legyetek jók, a sulihoz/munkához/akármihez kitartást kívánunk! ^^

2016.05.25. 14:04, Eliffe & Yui
 
Rólunk szól

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui

Yui23 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Yui ezt hallgatja:
-

Eliffe

Eliffe24 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Eliffe ezt hallgatja:
Selena Gomez - Kill em with kindness & Enrique Iglesias - Duele el corazon

 
Interaktív

      

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe

 Cserét szeretnél? Olvasd el! 

Ikonok a társalgóhoz
Játékunk ikonbázisa

 
Társaink

    
    
    
    
    

Lekerültek
Szabad ikonok

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2017


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT