SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Justin Hunter
   
 
"Ne feledj egy percet sem, a hangom neked énekel
Ne foglalkozz a képernyővel közöttünk, csak mondd, hogy megtartod a szerelmünket
Ígérd meg, hogy emlékezni fogsz a hangomra és hogy mit énekeltem neked"

 

alapok
 

[×] Név } Justin Hunter (Jus)

[×] Kor } 26 év

[×] Születésnap } Március 30. 

[×] Család } Merkúr (a macskája)

[×] Családi állapot } Kapcsolatban (Samantha Medison)

[×] Foglalkozás } Zenész, énekes || Pszichológus

[×] Eredeti karakter } 96neko (Utaite)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

A Poison nevű banda egyik alapítója, zenésze és énekese. Mondhatni a frontember. Zenélget a haverokkal erre-arra, fellépnek mindeféle rendezvényeken, meg ahová hívják őket. Örömmel mennek. Nana nagy riválisa mellesleg, ott kötnek egymásba ahol tudnak. Amikor pedig nem a zenével foglalkozik... pszichológusként dolgozik a város egy eldugott pontján. Ezt nem szokta reklámozni. Samantha barátja, imádja a lányt~ Viktorral meg mostanában kezd megbékülni... reméli azért, hogy ha nem is lesznek akkora nagy haverok, legalább békében tudnak majd élni egymás mellett.

jellem
 

Ami azt illeti kettős életet él. Nappal egy ártatlan, segítőkész pszichológus, este viszont a bandájával zúznak valahol a városban. Valójában persze próbálja titkolni ezt az egészet. A banda tagjai nem tudják mit csinál napközben, az ismerősei pedig nem tudják mit csinál este. Tudja hogy ha elárulná akkor döntenie kéne a két forglalkozás között. Ha maradna pszichológus akkor hiányozna neki a zene, viszont ha a banda mellett dönt akkor feladhatná azt a munkát amit régóta szeret. Meg... mit gondolnának róla? Egyesek vadnak és betegnek ismerik, mások meg nyugodtnak és türelmesnek. Ha kiderülne hogy ugyanarról a személyről van szó... Így viszont az élete is elég bonyolult, a szerelemről meg ne is beszéljünk.
Minden álma hogy bekerüljenek Seattle top 5 bandájába a fiúkkal. Ezért pedig sokat is tesznek. Sok a próba, írják a dalokat... Ő maga türelmes fajta, szívesen vállalja a problémamegoldó szerepét az esetek többségében. Általában nyugodt és megfontolt döntéseket szokott hozni. Ami pedig a vadságot illeti... a színpadon szokta kiélni magát. Ott kiadja a feszültséget, tombol egy kicsit, és máris jobb az élet. Van amikor teljesen elképesztő dolgokat művel a színpadon. De szerinte ettől lesznek népszerűek. Igazi legendává akar válni a zenetörténelemben. Úgy hogy közben nem hal meg és nem kattan be. Szóval nincs könnyű dolga. A zúzósabb számokat kedveli inkább, a banda zenei irányzata is afelé húz. Valahogy sohasem bírta a rózsaszín, nyálas szerelmes áradozásokat. Eléggé távol állnak tőle a magánéletben is. Megvan neki a saját elképzelése a romantikáról. Igaz eddig nem nagyon tudta kiélni magát.
A szerelmi élete idáig úgy alakult hogy a kapcsolatok 90%-ka elkezdődött, de kb egyik sem tartott sokáig. Pedig gondolná az ember hogy nem olyan nehéz egy menő bandával csajozni. Persze, az esetek többségében nem nehéz, de most Justinról van szó. Na meg az sem mindegy hogy este vagy napközben áll neki csajozni...

múlt
 

Mikor kicsi volt mindig rock sztár akart lenni. Aztán rájött arra, hogy ami még ezen kívül érdekli az a mások lelkében való kotorászás meg a problémák megoldása, meg minden ilyesmi. Csak ez a kettő nem jön össze. A gyerekkori álom megmaradt és beállt a komoly elhatározások mellé. Aztán irány az egyetem. Okosabb mint első ránézésre gondolná az ember. Ezekben az időkben pedig nem csak a sok tudás ragadt rá. Hanem pár emberke is mellé szegődött akikkel hamar alapítottak is egy bandát. Szabadidejükben zenélgettek néha. Ami valljuk be nem sok volt. Legalábbis neki nem. Szóval nem sokat működtek Justin sulis évei alatt. Aztán ahogy kezébe kapta a papírjait és nekiállt melózni... elkezdődött. Nappal melózott, este pedig a bandával zenélt. És ez megy a mai napig is...

kapcsolatok

 

◆ Samantha Medison // Különleges személy
Samet az egyik koncerten látta meg és egyből felkeltette a figyelmét. Csinos volt és... szemmel láthatólag nem olyan volt, mint a többi lány. Szóval szimpatikus volt már neki akkor is mikor még nem is ismerte. Ledobott neki egy gyűrűt, ezzel jelezve, hogy érdeklődik iránta. Viszont a lány a koncert után visszavitte neki. Na nem baj, így legalább találkoztatott vele! Kicsikét megismerte ekkor a lányt és elhatározta, hogy szeretne többet látni belőle, mert Samantha különleges. Nem adja könnyen magát, kemény és határozott lány. Ez pedig tetszik neki. Jelen helyzetben már egy párt alkotnak és Justin igazán szereti. Az sem érdekli, ha egyeseknek (Viktor vagy a fanok) nem tetszik a kapcsolatuk, ő kiáll Sam mellett, nem akarja elveszíteni.

◆ Nana Oosaki // A rivális
Igazából csak rivalizálni szoktak ami néha elég nagy méreteket ölt, és nem is szerencsés. Nana stílusával... azzal vannak bajai. Jobban mondva azzal ahogy viselkedik vele. Jó, mondjuk ő se kedvesebb. A zenéjükkel elvan, de állítja hogy ők jobbat tudnak. Szóval lekophatnak. Szereti idegesíteni is. De nem kéne ilyenekhez folyamodnia, mert Nana szívesen viszonozza. Nagy bánatára. De ki tudja, lehet hogy csak egy nagyon nagy beszélgetés kéne nekik... lehet...

◆ Viktor Medison // Sam védelmezője
Először nagyon nem bírta a férfit. Viktor nagyon nem volt róla jó véleménnyel és ez zavarta Justint. A férfi ő és Sam közé állt, nem titkolt szándéka volt távol tartani a lánytól... Csak hát Justin nem az a fajta aki hamar feladná. Így próbálkozott tovább, ezzel tovább növelve a közöttük lévő problémákat. A vége ennek az lett, hogy megszöktette egyik este Samanthát Viktor pedig teljesen kiakadt, persze ezúttal érthető okokból. De végül látta rajtuk, hogy mennyire együtt akarnak lenni, így áldását adta Justinra és a lányra. Ekkor.. történt valami Justin részéről. Így, hogy Viktor beadta a derekát, már nem igazán ellenségként tekintett rá. Tudta, hogy a férfinak fontos Sam és ezért viselkedik így, ő pedig... szerette volna megértetni vele, hogy vigyázni fog a lányra, nem kell aggódni. Ezek mellett pedig szerette volna elnyerni a férfi bizalmát is. Valamiért... elkezdett iránta barátként érdeklődni, szeretné kicsit jobban megismerni. Ezért is ajánlotta fel neki az irodájában az asszisztensi állást. Segíteni akart, mert látta, hogy szükség van rá. Célja jó kapcsolatot kialakítani és fentartani Viktorral, tényleg szereté ha barátok lehetnének.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // Tőle & Samtől .:

_____________________________________________________________
 

 

személyes vélemény

 
 
Justin, Justin... Még egy nagy kérdőjel karakter. Hogy hogyan tudtam ezt a két dolgot összeolvasztani egy karakterbe, azt még a mai napig nem tudom és nem is értem igazán. Úgy értem a pszichológus létet meg a zenélést. Persze, elméletben nem nehéz, de... akkor is érdekes, valljunk be. Tudom én is.
Habár egyáltalán nem bánom, hogy Justin végül ilyen lett. Hozzá kell tenni, ilyennek is készült. Sőt, először úgy akartam behozni, hogy a főállása a pszichológusi, a zene meg csak van mellette, erre lett belőle rock sztár. A másik oldaláról közelítettük meg a dolgot ami eleinte érdekes volt, de végül megszoktam és örültem neki, hogy így alakult. Eredetileg durvább zenei stílust szántam neki meg a bandának. Valami death metált, ilyesmi, de aztán inkább visszavettünk. Elég vad ő így is.
Szertem elővenni mert olyan laza és szórakozott, néha eléggé nemtörődöm. Szóval vele elengedhetem magam, az meg csak külön plusz az egészben, hogy nem csak Samék előtt égetheti magát, de az egész város előtt a színpadon. Igazán élvezi az életet és nincs számára lehetetlen, élettel teli karakter, aki fel tud dobni.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human