Bevezető
   

Az oldal bezárt.

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

24 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


25 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin Hunter
   
 
"Ne feledj egy percet sem, a hangom neked énekel
Ne foglalkozz a képernyővel közöttünk, csak mondd, hogy megtartod a szerelmünket
Ígérd meg, hogy emlékezni fogsz a hangomra és hogy mit énekeltem neked"

 

alapok
 

[×] Név } Justin Hunter (Jus)

[×] Kor } 26 év

[×] Születésnap } Március 30. 

[×] Család } Merkúr (a macskája)

[×] Családi állapot } Kapcsolatban (Samantha Medison)

[×] Foglalkozás } Zenész, énekes || Pszichológus

[×] Eredeti karakter } 96neko (Utaite)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

A Poison nevű banda egyik alapítója, zenésze és énekese. Mondhatni a frontember. Zenélget a haverokkal erre-arra, fellépnek mindeféle rendezvényeken, meg ahová hívják őket. Örömmel mennek. Nana nagy riválisa mellesleg, ott kötnek egymásba ahol tudnak. Amikor pedig nem a zenével foglalkozik... pszichológusként dolgozik a város egy eldugott pontján. Ezt nem szokta reklámozni. Samantha barátja, imádja a lányt~ Viktorral meg mostanában kezd megbékülni... reméli azért, hogy ha nem is lesznek akkora nagy haverok, legalább békében tudnak majd élni egymás mellett.

jellem
 

Ami azt illeti kettős életet él. Nappal egy ártatlan, segítőkész pszichológus, este viszont a bandájával zúznak valahol a városban. Valójában persze próbálja titkolni ezt az egészet. A banda tagjai nem tudják mit csinál napközben, az ismerősei pedig nem tudják mit csinál este. Tudja hogy ha elárulná akkor döntenie kéne a két forglalkozás között. Ha maradna pszichológus akkor hiányozna neki a zene, viszont ha a banda mellett dönt akkor feladhatná azt a munkát amit régóta szeret. Meg... mit gondolnának róla? Egyesek vadnak és betegnek ismerik, mások meg nyugodtnak és türelmesnek. Ha kiderülne hogy ugyanarról a személyről van szó... Így viszont az élete is elég bonyolult, a szerelemről meg ne is beszéljünk.
Minden álma hogy bekerüljenek Seattle top 5 bandájába a fiúkkal. Ezért pedig sokat is tesznek. Sok a próba, írják a dalokat... Ő maga türelmes fajta, szívesen vállalja a problémamegoldó szerepét az esetek többségében. Általában nyugodt és megfontolt döntéseket szokott hozni. Ami pedig a vadságot illeti... a színpadon szokta kiélni magát. Ott kiadja a feszültséget, tombol egy kicsit, és máris jobb az élet. Van amikor teljesen elképesztő dolgokat művel a színpadon. De szerinte ettől lesznek népszerűek. Igazi legendává akar válni a zenetörténelemben. Úgy hogy közben nem hal meg és nem kattan be. Szóval nincs könnyű dolga. A zúzósabb számokat kedveli inkább, a banda zenei irányzata is afelé húz. Valahogy sohasem bírta a rózsaszín, nyálas szerelmes áradozásokat. Eléggé távol állnak tőle a magánéletben is. Megvan neki a saját elképzelése a romantikáról. Igaz eddig nem nagyon tudta kiélni magát.
A szerelmi élete idáig úgy alakult hogy a kapcsolatok 90%-ka elkezdődött, de kb egyik sem tartott sokáig. Pedig gondolná az ember hogy nem olyan nehéz egy menő bandával csajozni. Persze, az esetek többségében nem nehéz, de most Justinról van szó. Na meg az sem mindegy hogy este vagy napközben áll neki csajozni...

múlt
 

Mikor kicsi volt mindig rock sztár akart lenni. Aztán rájött arra, hogy ami még ezen kívül érdekli az a mások lelkében való kotorászás meg a problémák megoldása, meg minden ilyesmi. Csak ez a kettő nem jön össze. A gyerekkori álom megmaradt és beállt a komoly elhatározások mellé. Aztán irány az egyetem. Okosabb mint első ránézésre gondolná az ember. Ezekben az időkben pedig nem csak a sok tudás ragadt rá. Hanem pár emberke is mellé szegődött akikkel hamar alapítottak is egy bandát. Szabadidejükben zenélgettek néha. Ami valljuk be nem sok volt. Legalábbis neki nem. Szóval nem sokat működtek Justin sulis évei alatt. Aztán ahogy kezébe kapta a papírjait és nekiállt melózni... elkezdődött. Nappal melózott, este pedig a bandával zenélt. És ez megy a mai napig is...

kapcsolatok

 

◆ Samantha Medison // Különleges személy
Samet az egyik koncerten látta meg és egyből felkeltette a figyelmét. Csinos volt és... szemmel láthatólag nem olyan volt, mint a többi lány. Szóval szimpatikus volt már neki akkor is mikor még nem is ismerte. Ledobott neki egy gyűrűt, ezzel jelezve, hogy érdeklődik iránta. Viszont a lány a koncert után visszavitte neki. Na nem baj, így legalább találkoztatott vele! Kicsikét megismerte ekkor a lányt és elhatározta, hogy szeretne többet látni belőle, mert Samantha különleges. Nem adja könnyen magát, kemény és határozott lány. Ez pedig tetszik neki. Jelen helyzetben már egy párt alkotnak és Justin igazán szereti. Az sem érdekli, ha egyeseknek (Viktor vagy a fanok) nem tetszik a kapcsolatuk, ő kiáll Sam mellett, nem akarja elveszíteni.

◆ Nana Oosaki // A rivális
Igazából csak rivalizálni szoktak ami néha elég nagy méreteket ölt, és nem is szerencsés. Nana stílusával... azzal vannak bajai. Jobban mondva azzal ahogy viselkedik vele. Jó, mondjuk ő se kedvesebb. A zenéjükkel elvan, de állítja hogy ők jobbat tudnak. Szóval lekophatnak. Szereti idegesíteni is. De nem kéne ilyenekhez folyamodnia, mert Nana szívesen viszonozza. Nagy bánatára. De ki tudja, lehet hogy csak egy nagyon nagy beszélgetés kéne nekik... lehet...

◆ Viktor Medison // Sam védelmezője
Először nagyon nem bírta a férfit. Viktor nagyon nem volt róla jó véleménnyel és ez zavarta Justint. A férfi ő és Sam közé állt, nem titkolt szándéka volt távol tartani a lánytól... Csak hát Justin nem az a fajta aki hamar feladná. Így próbálkozott tovább, ezzel tovább növelve a közöttük lévő problémákat. A vége ennek az lett, hogy megszöktette egyik este Samanthát Viktor pedig teljesen kiakadt, persze ezúttal érthető okokból. De végül látta rajtuk, hogy mennyire együtt akarnak lenni, így áldását adta Justinra és a lányra. Ekkor.. történt valami Justin részéről. Így, hogy Viktor beadta a derekát, már nem igazán ellenségként tekintett rá. Tudta, hogy a férfinak fontos Sam és ezért viselkedik így, ő pedig... szerette volna megértetni vele, hogy vigyázni fog a lányra, nem kell aggódni. Ezek mellett pedig szerette volna elnyerni a férfi bizalmát is. Valamiért... elkezdett iránta barátként érdeklődni, szeretné kicsit jobban megismerni. Ezért is ajánlotta fel neki az irodájában az asszisztensi állást. Segíteni akart, mert látta, hogy szükség van rá. Célja jó kapcsolatot kialakítani és fentartani Viktorral, tényleg szereté ha barátok lehetnének.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // Tőle & Samtől .:

_____________________________________________________________
 

 

személyes vélemény

 
 
Justin, Justin... Még egy nagy kérdőjel karakter. Hogy hogyan tudtam ezt a két dolgot összeolvasztani egy karakterbe, azt még a mai napig nem tudom és nem is értem igazán. Úgy értem a pszichológus létet meg a zenélést. Persze, elméletben nem nehéz, de... akkor is érdekes, valljunk be. Tudom én is.
Habár egyáltalán nem bánom, hogy Justin végül ilyen lett. Hozzá kell tenni, ilyennek is készült. Sőt, először úgy akartam behozni, hogy a főállása a pszichológusi, a zene meg csak van mellette, erre lett belőle rock sztár. A másik oldaláról közelítettük meg a dolgot ami eleinte érdekes volt, de végül megszoktam és örültem neki, hogy így alakult. Eredetileg durvább zenei stílust szántam neki meg a bandának. Valami death metált, ilyesmi, de aztán inkább visszavettünk. Elég vad ő így is.
Szertem elővenni mert olyan laza és szórakozott, néha eléggé nemtörődöm. Szóval vele elengedhetem magam, az meg csak külön plusz az egészben, hogy nem csak Samék előtt égetheti magát, de az egész város előtt a színpadon. Igazán élvezi az életet és nincs számára lehetetlen, élettel teli karakter, aki fel tud dobni.
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!