SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Irie Naoki
   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Irie Naoki (Irie-kun, Naoki-san)

[×] Kor } 21 év

[×] Születésnap } December 23. 

[×] Család } Irie Naoko (testvér)

[×] Családi állapot } Kapcsolatban (Kotoko Aihara)

[×] Foglalkozás } Gyakornok a kórházban, orvos (Camilla Hospital)

[×] Eredeti karakter } Irie Naoki (Itazura na Kiss)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Az egyetem orvosi szakán tanul, közben gyakornokként dolgozik a Camilla Hospital falain belül és ha ez még nem lenne elég, még az apja cégével is neki kell foglalkoznia. Ebből a céges dolog az, amit a háta közepére se kíván. Próbál megfelelni gyakornokként, hogy a későbbiekben majd a kórházban dolgozhasson mint sebész. De eléggé nehéz úgy, hogy még élni is alig van ideje a sok teendő miatt. Azért próbál időt szakítani a kishúgára és Kotokora is egyaránt. Talán az a két ember akikkel nem bánik bunkó módon. Igen, lehet, hogy eleinte nem szerette Kotokot, de lassan megváltoztak a dolgok. Kaoru meg... lekophat. A melóhelyen megy a szerelmi dráma, otthon a papírok tologatása. Nagyjából ennyiből áll az élete.

jellem
 

Bunkó, hideg, távolságtartó, érzéketlen, okos, jégszekrény II. Ez lenne címszavakban. Folytassam? Irie-kun mint írtam elég távolságtartó egyén. Nem barátkozó fajta, egyáltalán nem, sőt, nem is barátságos. Legalábbis első látásra biztosan nem. Így nehezen is köt ismeretségeket. Felületeseket még talán összehoz valahogy, de mélyebbeket eddig nem sikerült. Az érdeklődését nem sok dolog tudja felkelteni, és elég nehéz vele megtalálni a közös hangot. Legalábbis Ambernek és Kotokonak még nem sikerült. Ha egyszer valami csoda folytán valaki közelebb kerül hozzá akkor amit észrevehet hogy elmaradnak a bunkó beszólások. De soha nem lesz az a vigyorogva, optimistán a réten ugráló fajta. Soha.

múlt
 

A család elsőszülött gyermeke. Mindig is sokat vártak el tőle otthon, lassan pedig hozzá is szokott ehhez. Mindig jól kellett teljesítenie, meg kellett tennie mindent amit kértek tőle. Így nevelték, ez vált számára normálissá. De nem is volt ez neki megerőltető, hiszen okos fiú volt, volt esze a tanuláshoz. Barátai nem nagyon voltak, hideg és távolságtartó fiú volt már fiatalon is. Általános iskolai évei alatt belépett az iskolai tenisz csapatba miért is ne alapon. Kipróbálta magát meg a sportot. Megtetszett neki és végül a csapatban maradt. A mai napig teniszezik, de a sok dolga mellett már csak nagy kihagyásokkal. Kicsiként nem tudta eldönteni, hogy mivel akar majd később foglalkozni, így inkább elfogadta a szülei döntését, miszerint a családi céget kell majd átvennie. Az iskoláit is eszerint válogatta meg. Minden el volt tervezve. Hamarosan kishúga is született, Naoko. Várta már a lány érkezését. Tudta, hogy majd figyelnie kell rá, vigyázni rá, tanítgatnia, de... nem bánta. Hamar megszerette a kislányt. Vele máshogy is viselkedett, hiszen a testvére volt. Egészen a középiskoláig nem változott semmi a jövőjét illetőleg, de aztán... rájött, hogy mit akar valójában és itt kezdődtek a problémák. (Vagyis egy részük.)

kapcsolatok

 

◆ Amber Stanley // Majdnem feleség
Semmiféle érzelmet nem ébreszt benne. Csak egy lány akit el kell vennie. Nem is szerelemből, üzleti okokból. Neki meg olyan mindegy. Ha el kell vennie, hát elveszi. De többet ne várjanak tőle. Nem szereti se szerelemből, se sehogy, mondhatni közömbös iránta. Így semmiféle pozitív megmozdulás nincs részéről a lány felé. Negatív meg... csak a szokásos, amit mindenki tapasztalni szokott. Az sem érdekelné ha Amber lelépne valami pasival és elmaradna az esküvő.
Azóta úgy tűnik a probléma megoldódott, bár nem éppen kellemes módon. Naoki ki lett rakva otthonról, így nagyon nem jöhet már össze ez az esküvő téma.

◆ Irie Naoko // A kishúga
Szereti Naokot. Még akkor is ha vele is néha elég hideg a viselkedése. Tud vele normális is lenni, és többinyire olyan oldalát láthatja a lány amit nem szokott megmutatni szinte senkinek. Szóval Nao örülhet. Lehet hogy most külön élnek, de továbbra is tartja a kislánnyal a kapcsolatot. Nem akarja elveszíteni.

◆ Kaoru Takeuchi // Rivális
Nem bírja. Miért? Csak rá kell nézni. A vetélytársat látja benne. Na meg ahogy próbálja meghódítani Kotokot... Valamiért, a szíve legmélyén azt kívánja mindig hogy soha ne sikerüljön neki. Pedig Kotoko sem jelent számára semmit. Mármint... a szerelem terén. (Vagyis... fogalma sincs mit érez...) Ettől függetlenül nem akarja őket együtt látni. Sőt, Kaorut látni se akarja. Sehogy, sehol. Boldogabb lenne az élete ha nem lenne a közelében a fiú...

◆ Kotoko Aihara // Váratlan fordulat
Ehm, Kotokoval az idő előrehaladtával folyton változott a kapcsolata. A kezdeti időkben a lány a szerelmével üldözte, legalábbis neki ilyen hatást keltett. Hiszen mi másért akart volna folyton vele lenni? Ahogy ránézett azokkal a csillogó, reményteli szemekkel, mikor segítséget kért tőle és követte akármerre is ment... Nem volt akkoriban vevő erre, nagyon nem. Alapból nem egy tapintatos jellem, így megpróbálta nem éppen szép szavakkal elkoptatni a lányt, hiszen akkor még csak egy szerelmes bénácska, butácska lánynak tartotta akire nagyon nem volt kíváncsi.
Kotokoban pedig a sorozatos elutasítások hatására kezdett meghalni valamilyen szinten a remény. Ez volt a kapcsolatuk következő stádiuma. Ekkor bukkant fel Kaoru is a színen aki megpróbálta elhódítani a lányt. Irie eleinte úgy érezte, hogy eljött amire mindig is várt, az idegesítő követőnek végre udvarlója akadt és akkor majd elhódítja, mert... a lányok általában így működnek. Adj nekik valamit, szólj hozzájuk aranyosan, kedvesen és akkor semmi perc alatt a karjaiba fogod találni. Igen, Irie és a szerelem meg romantika fogalmak, szerintem eléggé messze állnak egymástól. Persze meglepetésére Kotoko úgy tűnt ellenáll az ostromnak. Érdekesnek vélte és bár váltig állította, hogy nem érdekli, gondolatban mindig a páros felé kalandozott valamiért. Lassan egyszerűen már azt is idegesítőnek találta, ahogyan Kaoru próbálkozik. Persze nem mondott semmit. A másik meg... igazából nagyon felbosszantotta volna ha Kotoko és Kaoru összejönnek, mert... Ő véleménye szerint sokkal jobb, mint Kaoru, majdnem minden téren, sőt, szóval... ha Kotoko a fiú mellett dönt, akkor nem tudja mit csinál. Ekkor már szinte megőrült a gondolattól, hogy folyton ők járnak a fejében és nem értette magát. Eddig azt akarta, hogy a lány lekopjon, most meg azért volt ideges, hogy ne legyen közöttük semmi.
A legvégső szint akkor történt a kapcsolatukban, mikor az apja bizonyos okok miatt közölte vele, hogy többé a családi házban maradása nincs, így menjen el. Naoki hirtelen azt se tudta mitévő legyen. Az utcán nem maradhat, így kellett valaki, aki... Naoko ötlete volt az, hogy kérhetne segítséget Kotokotól, de... annak tudatában, hogy hogyan viselkedett vele eddig, nem igazán akarta megtenni. Viszont ahogy Kotoko tudomására jutott a dolog, egyből befogadta a lány. Égett az arca igazából, hogy pont az az ember segít neki akit régen sértegetett, elhajtott és megbántott nem is egyszer és nem is akárhogyan. Az együtt töltött idő alatt viszont megismerte milyen is Kotoko valójában. Így, hogy a mindennapjai része lett, látta, hogy mennyire igyekszik, mennyire sokat tesz azért, hogy legalább egy kicsit is, de a hasznára váljon. Arról nem is beszélve, hogy megismerte Kotoko hatalmas szívét is. Rengeteg szeretet van ebben a lányban, amit eddig nem látott, vagy látott, de inkább ostobaságnak titulált, mintsem kitartó szeretetnek. Pedig az volt, kitartó, hűséges szeretet sok reménnyel. És ennyi ideig ő csak elutasította ezt és ellökte magától. Ekkor kezdett rájönni arra, hogy ő többet szeretne Kotokoból. Szeretné ha osztoznának ebben az örömben és... mindezek után, szeretné boldoggá tenni. Ez a gondolat vezett ahhoz a tetthez amivel végül is bevallotta neki az ézéseit. Azóta egy párt alkotnak és lehet, hogy a kívülállóknak még mindig hűvösnek tűnik, de Kotokoval más. Mert ez a lány kivételes.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // Tőle & Kotokotól .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Irie-kun egy bunkó *****. Ezen nincs mit szépíteni. Még az én véleményem is ez róla. Fura vele játszani igazából. Én szenvedek. Szegény Kotokot mindig megsajnálom, olyan aranyos és édes, és annyira próbálkozik... De Irie meg egy. Hát igen, az ami. Szóval néha legszívesebben felrúgnám. Fáj mindig elküldeni Kotokot és beszólogatni neki. Szegény T-T
De... valahol pedig nem is olyan rossz elővenni. Nem kell hozzá sok érzelem, szóval ilyen szempontból egész előnyös.
Végül. Iriéhez kettős érzelmek fűznek. Szeretem meg legszívesebben megcsapkodnám néha. Igen, ez az igazság.

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG