Smile ~You and Me~ || A mosoly, mely összeköt bennünket [Official Hungarian Page]
Lelkünk szilánkjai

A Smile ~You and Me~ játéksorozatunk darabjai. Ezzel indult a honlap 2010-ben és nem úgy néz ki, mintha a végéhez közeledne. Karakterek sorra jönnek, ötletek folyamatosan születnek és már egy alternatív múltba is belevágtunk.

Smile ~You and Me~ Amerika. Seattle. Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. Több, mint 6 éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet.

Toluca Lake Prison. Egy sokat megélt fegyintézet, amely 1840-től működik Seattletől néhány km-re. Jelenleg Christian és Andrew életét követi nyomon elsősorban, fűszerezve számtalan karakterrel és bonyodalommal. Ezt a szálat 2013-ban kezdtük el~

Aneloth ~ A mi mesénk. A világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy régi, alternatív, általunk kitalált világba, ami nem más, mint az: Aneloth kor.

 
Szétszórt szilánkok

Szintén a mi játékaink, csak ezt az oldalt már kinőtték és saját terepre, birodalomra vágytak. Többféle stílus, sokszínű karakterek, élvezetes játékok. Ezek jellemzik az alábbiakat.

Hanabi* ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát. Egy aloldal, ami a négy fórumos játékunknak ad otthont: Imperishable Night, egy fantasy történet; Elysium, ahol két fiatal detektívest játszik; Starry Sky, melynek az űr a helyszíne és két lány kalandjait hivatott bemutatni; és végül a Scarlet Shymphony, ami Bradfordba kalauzol el minket, egy vámpírok sújtotta városba, ahol vér áztatja az utcákat...

Frozen Memories. Ravenhill egy olyan város, ahol örökké havazik. Színteret nyújt számtalan karakternek, akiknek az életét nyomon követheti bárki. A megfagyott szíveket olykor nehéz felolvasztani, de ha kitartó valaki, akkor nagyszerű dolgokat érhet el!

 
Aforizma

Martinez: "Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."

Reika: "There's this boy and he always makes me smile, no mater how bad I feel."

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Leslie Parker

"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Leslie Parker
Becenév: -
Kor: 26 év
Születésnap: November 29. (Nyilas)
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Foglalkozása: Biztonsági őr (Seattle High School)
Eredeti karakter: Masa Sudou (Baldr Sky)
Nevének jelentése: ?

A karakter rövid leírása

Azaz a szerepköre

Nos, Leslie egy.... igen érdekes ember. ... Igen érdekes dolgokkal. Szereti ha... bámulják mások. Főleg ruha nélkül. Este mutogatja magát, napközben meg melózik. Valamiért élvezi ha... nézik. Nem szándékozik semmit csinálni senkivel, csak szeretné ha megnéznék. Aztán... lelép. Került ezért már párszor összetűzésbe a rendőrséggel, de már megszokták. Na meg tudják hogy bármit csinálnak vele, nem fogja befejezni.
Jelenleg biztonsági őrként dolgozik a városi középiskolában. Nincs baja a munkával, igazából élvezi. De ettől függetlenül esténként kimegy néha az utcára, mert nem tud leállni a... mutogatással.

Hosszabb leírások

Jelleme

Leslie külső szemlélő számára egy olyan ember lehet aki valamiféle álomvilágban éli az életét. Persze erről szó sincs, egyszerűen csak... kissé más mint a többiek. Kissé nagyon. Kedves, segítőkész ember aki szívesen meghallgatja mások problémáit. Jó hallgatóság, neki el lehet mondani mindent. Nem adja tovább senkinek, jól tud titkokat tartani. A munkáját mindig becsületesen elvégzi, tudja, hogy számítanak rá az emberek és nem akar nekik csalódást okozni. Az igazságérzete is a helyén van, ha valami olyan történik ami neki nem tetszik akkor egyből szóvá teszi. Persze, visszafogott, kedves stílusban. Nem akar ő vitát, inkább elkerüli a balhékat. Bár jártas az önvédelemben, használni a tudását nem szereti. Viszont ha valaki nagyon messzire megy nála és erőszakká fajul a dolog... Akkor már nem gondolkodik. Meg akkor sem, ha meg kell védenie valakit.
A mutogatós ügyei meg... az más téma. Szereti ha bámulják, ne kérdezzétek miért. Nem erőszakolja rá magát másokra, egyszerűen csak megmutatja, hogy neki mi van és megy tovább. Igaz páran sikítva rohannak el, de... nem ezt akarja elérni. Volt már problémája ebből a dologból, nem is egy. Dühös fickók, rendőrök... Kellemetlen. Szerinte nem kellene ennyire felfújni a dolgot, elvégre nem történik semmi, nem bánt senkit, nincs következmény.

Múltja, története

Szerető, normális családban nőtt fel egykeként. Tényleg nem panaszkodhat, lehet, hogy nem volt meg mindenük, de ettől függetlenül szeretetben nőtt fel és barátai is mindig voltak.
A középiskolában kezdtek érdekes dolgok történni vele. Jó, ő sem volt egy semmi jellem, de azért nem számított ilyesmire... Nem igazán szerette soha a tesit és ezért inkább ellógta, vagy bement, de csak az öltözőig. Rendszerint bent maradt és ott várta meg az óra végét. Így legalább nem látta mindenki, hogy lóg. Igaz tudni tudták, de lényegtelen. Mivel sok ideje volt így egyedül, így ki is használta. Olvasott, telefonnal, játékokkal szórakozott és... és mással is. Ezzel még nem is voltak problémák, az ő kis titka volt, hogy mire használja fel a szabadidejét. A dolgok akkor váltak érdekessé mikor kezdte érezni, hogy valaki figyeli. Először csak az ellógott tesiórák alatt, de aztán érezte ezt hazafelé menet, az iskolába menet, a folyosón, a buszon... Kissé összezavarodott, nem is értette igazán az egészet. De egy ideig úgy gondolta, hogy csak túlságosan paranoiás mert nem akarta, hogy leszúrják a lógásaiért. Ezért nem is nagyon foglalkozott az egésszel. Egy idő után viszont biztossá vált, hogy valaki a nyomában van. Néha hallotta is az illetőt, vagy látott egy fél pillanatra egy elrohanó alakot. Viszont az idegen soha nem jött a közelébe és soha nem bántotta vagy próbálta meg bántani... és ez valamiért izgalommal tölötte el. Félt is, de az izgalma és a kíváncsisága nagyobb volt. Mikor egyedül volt, mindig csak az járt a fejében, hogy az idegen most is figyeli és kíváncsi rá mit is akarhat látni, miért követi egyáltalán. Elgondolkodott rajta mindig, hogy mit mutathatna az idegennek. Talán mert azt várta, hogy ha megmutatja neki amit látni szeretne, akkor majd ő is kap cserébe valamit. Információt az illető kilétéről, vagy megmutatja magát, elárulja miért csinálja. Mikor tudta, hogy egyedül vannak, akkor mutatott neki mindenfélét, többek között egy-két saját elfoglaltságot is. Soha nem kapott visszajelzést, bár... az is egy visszajelzés, hogy az illető visszajárt, nem igaz? Így ment ez egy ideig, de az idegenről végül nem tudta meg, hogy kicsoda is valójában. Azzal lett vége a történetüknek, hogy Leslie befejezte a középiskolát és Seattle városába jött dolgozni. Kissé csalódott, hogy nem tudta meg végül kicsoda volt a titkos kukkolója, de... ez most már csak egy emlék. Megtörtént, elmúlt, azóta sem volt vele ilyen. De egy valami megmaradt benne... a vágy az után, hogy figyeljék. Ellaposodott az élete mióta nincs az idegen, szóval valahogyan fel kellett ráznia, mert vágyott rá. Nos, így lett belőle az ami. Tényleg nem a rossz szándék vezérli.

A karakter kapcsolatai

 

Extrák

Aranyköpések


• Idézetek tőle •


• xy & z •

Music Box

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Képgalériája

  
  

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

 
Rólunk szól

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui

Yui23 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Yui ezt hallgatja:
-

Eliffe

Eliffe24 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Eliffe ezt hallgatja:
Selena Gomez - Kill em with kindness & Enrique Iglesias - Duele el corazon

 
Interaktív

      

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe

 Cserét szeretnél? Olvasd el! 

Ikonok a társalgóhoz
Játékunk ikonbázisa

 
Társaink

    
    
    
    
    

Lekerültek
Szabad ikonok

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2017


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT