SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Hizumi Mizushiro

Hizumi Mizushiro


"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Hizumi Mizushiro
Rang:
Kor: 17 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Eredeti karakter: Hizumi Mizushiro (Suiri no Kizuna ~ Spiral)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

Annak idején Leonard vette magához. Ha nem így lett volna, valószínűleg éhen hal valamelyik utcán... ugyanis senki sem foglalkozott vele. Az emberek egyszerűen átléptek rajta és ennyi. Leonak nagyon-nagyon hálás és amikor a férfi befogadta, eldöntötte, hogy halála napjáig követni fogja és mellette lesz, bármit is tesz. Lényegében így vált belőle egy kissé ügyetlen tolvaj.

Hosszabb leírások

Jelleme

Egy elég gyerekes kölyökről van szó, aki ráadásul az illemet sem ismeri. Gondolkodás nélkül beszólogat másoknak, még a Tolvajok Fejedelmének is, de ott hamar rájön, hogy nem illik ezt... így általában bocsánatot is kér.
Alapvetően rendes srác és segítőkész is, de... de még nem nőtt be a feje lágya.
Hizu másik "énje"... hát... szeret ölni. Olyankor mintha egy teljesen más ember lenne. Túl komolyan veszi ezt az egészet, azt hiszem.
Még a szerelmet nem ismeri, mint fogalmat, úgy sem talán. Életfelfogása: minden napot élj túl egy szebb holnapért!

Múltjának állomásai

Hizut kiskorában elhagyta a családja, az okok számára ismeretlenek. Sokáig a birodalom falain belü bujdokolt és fosztogatott, lopott, hogy meg tudjon valahogyan élni. Egy éjszaka pedig összefutott a Tolvajok Fejedelmével... majdnem őt is kirabolta, de időben leállította magát. A férfi talán megsajnálta, nem tudja, de a végén magához vette és elvitte a birtokára. Hizu azóta Leonardékkal él és neki dolgozik. Hűségesen követi, bárhová is megy és bármit is tesz. Elvégre neki köszönheti azt, hogy életben tudott maradni...

A karakter kapcsolatai

 

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Festmények

 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!