SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Hizumi Mizushiro

Hizumi Mizushiro


"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Hizumi Mizushiro
Rang:
Kor: 17 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Eredeti karakter: Hizumi Mizushiro (Suiri no Kizuna ~ Spiral)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

Annak idején Leonard vette magához. Ha nem így lett volna, valószínűleg éhen hal valamelyik utcán... ugyanis senki sem foglalkozott vele. Az emberek egyszerűen átléptek rajta és ennyi. Leonak nagyon-nagyon hálás és amikor a férfi befogadta, eldöntötte, hogy halála napjáig követni fogja és mellette lesz, bármit is tesz. Lényegében így vált belőle egy kissé ügyetlen tolvaj.

Hosszabb leírások

Jelleme

Egy elég gyerekes kölyökről van szó, aki ráadásul az illemet sem ismeri. Gondolkodás nélkül beszólogat másoknak, még a Tolvajok Fejedelmének is, de ott hamar rájön, hogy nem illik ezt... így általában bocsánatot is kér.
Alapvetően rendes srác és segítőkész is, de... de még nem nőtt be a feje lágya.
Hizu másik "énje"... hát... szeret ölni. Olyankor mintha egy teljesen más ember lenne. Túl komolyan veszi ezt az egészet, azt hiszem.
Még a szerelmet nem ismeri, mint fogalmat, úgy sem talán. Életfelfogása: minden napot élj túl egy szebb holnapért!

Múltjának állomásai

Hizut kiskorában elhagyta a családja, az okok számára ismeretlenek. Sokáig a birodalom falain belü bujdokolt és fosztogatott, lopott, hogy meg tudjon valahogyan élni. Egy éjszaka pedig összefutott a Tolvajok Fejedelmével... majdnem őt is kirabolta, de időben leállította magát. A férfi talán megsajnálta, nem tudja, de a végén magához vette és elvitte a birtokára. Hizu azóta Leonardékkal él és neki dolgozik. Hűségesen követi, bárhová is megy és bármit is tesz. Elvégre neki köszönheti azt, hogy életben tudott maradni...

A karakter kapcsolatai

 

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Festmények

 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu