SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Michael Speak

Michael Speak


"A bosszú nevetséges. Az egyetlen dolog, ami nyerhetsz vele, káosz és pillanatnyi őrjöngés. Amikor a függöny legördül, már semmi sem marad."

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Michael Speak
Rang: Bérgyilkos
Kor: 34 év
Családi állapot: Bonyolult
Család: Nezumi Speak (fia), Yamakasi Speak (fia), Ryouko Miyazaki (nevelt lánya), Leonard Garcia (nevelt fia)
Eredeti karakter: Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

Nem rég tért vissza Laerwenbe. Egy támadás alkalmával a Sors összehozza Leoval újra és meglepetésére a "kölyök" sokkal több mindent elért, amire ő valaha számított volna. Leo jelenleg a Tolvajok Fejedelmeként elhíresült rosszfiú a királyságban. Michael eleinte nem tudja, hogyan álljon ehhez, de mivel se pénze, se otthona, ahová hazamehetne... csatlakozik a fiúhoz és az ő csapatához. Persze, amint megtudja, hogy Leo képes volt elrabolni Lorie hercegnőt.... nos... lesz egy kis kiakadás a részéről...

Hosszabb leírások

Jelleme

 

Múltjának állomásai

A szülei hamar eldöntötték, hogy melyik kislányt kell elvennie, ha elég idősek lesznek. Így ismerkedett meg jobban Marianaval. Később, 19 éves fejjel jutnak el oda, hogy a lány teherbe essen. Ekkor már házasok. Michael viszont eléggé furán érzi magát... nincs oda ezekért a kényszer dolgokért, főleg, hogy Maryt sem szereti úgy, ahogyan kellene. Bár az ő szülei sem szerették egymást sokáig szerelemmel, az apja azzal vigasztalta, hogy az évek során majd megszokja, jobban megszereti Maryt. Persze, nem volt baja a lánnyal, imádta, kedvesnek tartotta, jószívűnek, de valami hiányzott. Az első gyermek a Nezumi nevet kapja. Hogy miért japán? Mikor a család maga angol származású? Maryék családjában hagyomány, hogy a gyermek valaki számukra kedves emberről kapja a nevét. A Nezumi pedig egy jótevője volt a családnak, így ezt választották a fiúnak. Michael nagyon megszeretti a fiút, sok idejét vele tölti, meg persze dolgozik. Titokban már egy társulathoz szegődött, több pénz reményében. Az éj leple alatt sokat eljár otthonról és fosztogat, lop és ritkán, de öl is. Ekkor még nem kimondottan bérgyilkos. 1 év telik el és Mary újból terhes lesz~ Michael viszont önhibáján kívül, de nem tud ott lenni, mikor megszületik. Ez alatt a 2 év alatt annyira felhalmozódnak a bűnei, hogy fél, veszélybe keveri a családot. Eltűnik, hogy tisztára tudja mosni a nevét. A fiú neve amúgy Yamakasi lesz, méghozzá az ő javaslatára. Annak idején az anyja mesélte, hogy gyerekkorában ismert egy Yamakasi nevű fiút és nagyon megszerette, de nem lehettek együtt, hisz neki már kinéztek valakit. De sokáig epekedtek egymás után. Michaelt valamiért vonzotta ez a történet és megragadt a fejében. Évekkel később visszatér a városba és próbálja felkeresni a családot. Ám rossz híreket kap az ismerősöktől: Mariana halott. Elvitte egy járvány, ami végigsöpört az országon. Nem csak ő, hanem sok nő is meghalt... elvétve, de férfiak is. Nem érintette túl jól a hír, de Nezumit és Yamakasit meg akarta találni. Sikertelenül. Egyszerűen nem tudja, hol kellene keresnie őket, sőt... Nezu is biztos rengeteget változott, mióta nem látta és lehet, fel se ismerné.. Yamát meg még... sosem látta. Szégyelli magát érte.
Az élet úgy hozza, hogy összeismerkedik egy nővel, akinek még egy kislánya is van. Midori hamar belopja magát a szívébe és lángra lobban benne a szerelem. Úgy érzi, újra kezdhet mindent. Bár papíron nem lesznek házasok a nővel, de úgy élnek, mintha azok lennének és ha kérdezik tőlük, akkor azt mondják, azok.
A bérgyilkosi munkát immár egyedül űzi, mindenféle titkos társaság nélkül. Minden este elmegy a Sötét Angyal nevezetű szórakozóhelyre, kocsmába. Ott már jól ismerik, hogy ki is ő... szinte mindig van egy-két megbízója. Egy szabálya van: semmit nem akar tudni az áldozatról, csak azt, hogy mi a neve, hogy néz ki és hol találja. Az, hogy miért akarja a megbízója holtan látni vagy mi dolga vele... egyszerűen nem érdekli. Érzelemmentesen akarja végigcsinálni a gyilkosságokat. Nem akar gondolkodni az okokon, hogy helyes-e vagy sem, csak megtenni. Így dolgozik egy profi, Michael szerint.
Egyébként évekkel később befogad egy kölyköt a Miyazaki házba, Leonard személyében. A kölyök hamar a szívébe lopja magát, sőt, meg is tanít neki ezt-azt és beleviszi a sötét dolgokba.
De az élet nem kedvez neki, sem a családi idillnek, ugyanis Remingthon rájön a titkukra és onnantól Michael sarokba szorítva érzi magát... úgy, mint még soha. Végül újra elköveti azt a hibát, amit egykor: nem akarja veszélybe sodorni a szeretteit, így inkább összeszedi a holmijait és távozik. Tudja, hogy Remingtonnak csak ő kellene, Midoriék és Leo nem, így... ezt tartja a legjobb ötletnek. Majdnem 10 hosszú évre szívódik fel, de a vére megint Laerwen partjaira sodorja... hogy ott folytassa a dolgokat, ahol abbahagyja...

A karakter kapcsolatai

Midori Miyazaki: A párja. Legalábbis az volt, mielőtt 10 éve lelépett volna. Manapság nem tudja, mi lehet vele, de meg akarja keresni és elmondani neki mindent... színt akar vallani és megbocsátást is vár, de ha a lány leüvölti a fejét és elküldi, azt is meg fogja érteni. Abba bele sem akar gondolni, hogy halott lehet, mint Mariana...

Ryouko Miyazaki:

Leonard Garcia:

Nezumi Speak: A 18 éves nagyfia, akiről jelenleg semmit sem tud, csak azt, hogy 7-8 évesen hogyan nézett ki. Annak idején rengeteget foglalkozott vele, imádott vele játszani, de ő már félig felnőtt kellett, hogy legyen, így... sokszor kénytelen volt magára hagyni a fiút. Vagyis az édesanyjával.

Yamakasi Speak: A kisebbik fia, akit... sosem látott. Annyit tud, hogy 16 év körül lehet, de hogy hogyan néz ki, vagy hol él jelenleg... fogalma sincs. Egyébként őt is és Nezumit is fel akarja keresni, csak még nem tudja, hogyan kezdje.

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Festmények

 

[ További képek ]

Személyes vélemény

 


 

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu