SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Violette

Violette


"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Violette
Rang: Egy falusi cselédlány
Kor: 19 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Eredeti karakter: Violette (Reine des fleurs)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

Egy arioni faluban él egy családnál, mint cseléd lány. Minden nap reggeltől-estig dolgozik, hogy meg tudjon élni. Persze nem bánik vele annyira rosszul az asszony és tud is vele egyezkedni, ha szeretne pár óra szabadságot, de... alapvetően elege van ebből az életből. Kicsit irigyli a nemeseket, hisz nekik nincs semmi problémájuk - gondolja ő.
Mellesleg Vilu az, aki először találkozik a békává változtatott Királlyal, Cannonenal. Először nem is hisz neki. Sőt... sokáig nem hisz neki. Csak akkor tudatosul benne, hogy tényleg a Királlyal van dolga, amikor a kastélyból megjelenik valaki, méghozzá Livius... és megbizonyosodik róla, hogy mi az igazság.
Ezek után Vilunak lelkiismeretfurdalása van, hogy nem hitt a királynak és úgy bánt vele, ahogy. Kicsit fél, hogyha a férfi visszaváltozik, akkor mit fog kapni a viselkedéséért cserébe... vagy ha nem bünteti meg (mert Cannone nem haragszik rá, csak Violette meséli be magának), akkor látja-e még valaha, vagy csak a távolból, mint eddig...?

Hosszabb leírások

Jelleme

Egy kedves, de határozott és makacs lányról van szó, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját, amiből sokszor elege is van. Mindig úgy érezte, hogy rossz helyre született. Talán rossz korba is. Nincs megelégedve az életével, de tudja, hogy úgysem tud ebből kimászni, így csak tűr és teszi a dolgát. Viszonylag sokat mosolyog és nem hisz el mindent. Ez egyrészt jó, mert nem könnyű átverni, másrészt rossz (Cannone esetében például). Nehezen bízik meg az emberekben, de ha valaki elnyeri a bizalmát, akkor az egy életre szól (hacsak el nem rontja valamivel az illető). Röviden ez lenne ő.

Múltjának állomásai

 

A karakter kapcsolatai

Cannone: Eleinte csak egy béka volt a számára. Jó, még most is csak egy béka... azaz... már a Béka Király. Ugyanis tisztában van vele, hogy kivel van dolga. Egyelőre nem tudja, hogyan álljon hozzá. Fél is tőle, tiszteli is... és távol is érzi magától Őt. Mindenképpen segíteni akar neki, hogy visszaváltozzon emberré és utána... hát... Vilu készíti magát arra, hogy nem igazán fogja látni többet. Épp kezdte megkedvelni... és nem azért, mert ő a Király. Emlékszik, amikor hitetlenül állt a béka előtt és megbántotta, akkor Cannone mennyire szomorúnak tűnt... utólag másképp csinálna mindent, az biztos.

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Festmények

 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!