SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Lucien Fontaine

Lucien Fontaine


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Lucien Fontaine

[×] Kor } 19 év

[×] Család } -

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } A helyőrség tagja

[×] Eredeti karakter } Jude Mathis (Tales of Xillia)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Lorem ipsum dolor

jellem
 

Boldog, életvidám srác, aki a feladait mindig próbálja a lehető legjobban teljesíteni. A fővárosban él és az ottani helyőrség tagja. A feladata a városban felmerülő problémák kezelése és elintézni azokat akik a törvény ellen cselekednek. Megjegyzem, még tanuló ebben a munkakörben... Lelkes, de sokszor a lelkesedés nem sokat segít a helyzeten. Pár, nála idősebb kollégával szoktak járőrözni. Sok ismerőse van, szeret társasági dolgokban résztvenni például a fogadókban vagy a kocsmákban. Ezen kívül romantikus alkat és ezt ki is fejezi minden csinos nőnek akivel találkozik. Csak próbálkozik, ismerkedik. Hátha egyszer majd befut az igazi. Eddig nem futott be. Nem mondható nagyon komoly jellemnek, azért szeret inkább lazább lenni, de ha a helyzet úgy kívánja akkor tud viselkedni. Erős igazságérzettel rendelkezik, határozott az esetek többségében és szeret mindent a törvényes úton rendezni. Nem csak a munkája miatt.

múlt
 

Lorem ipsum dolor

kapcsolatok

 

XY // Valaki
Lorem ipsum dolor

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human