SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Michiaki Himawari

Michiaki Himawari


"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Michiaki Himawari
Rang: Harcos
Kor: 23 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: Yasuaki Himawari (apa, halott), Akari Himawari (anya, halott), Teruaki Himawari (testvér)
Eredeti karakter: Inusaka Keno (Hakkenden)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

A játékba akkor lép be, amikor Kaguyát és Kiriát megtámadják az útjuk során. Egy rablóbanda támad rájuk és a lányokat el is rabolják... Michiaki pedig kiszabadítja őket, majd úgy dönt, elviszi őket Arionba, ahova eredetileg indultak. Igaz, az elején kételkedik Kaguyában, miszerint ő lenne Rakuen hercegnője, de erre csak egyszer tesz megjegyzést. Ezen felül csak egy magányos harcos,aki keresi a helyét a világban... nincsenek céljai, se álmai. Egy komolyabb csatában pár éve részt vett, sok vér tapad már a kezéhez.

Hosszabb leírások

Jelleme

Egy határozott, kissé zárkózott férfiről van szó. Remek harcos, jól bánik a kardjával és az ellenséget is könyörtelenül öli meg. Azaz nem mindig. A halál előtti pillanat számára még mindig sokkoló látvány... de próbálja ezt kizárni magából és tovább lépni. Hisz ő egy harcos, ez a dolga. Védeni magát, vagy éppen mást... ehhez pedig elkerülhetetlen a harctéren, hogy vér folyjon.
....folyt.

Múltjának állomásai

 

A karakter kapcsolatai

Kaguya-hime:

Kiria:

Teruaki Himawari:

Kagetora:

Kaito:

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

- Cím (Előadó) [meghallgatom]

Festmények

 
 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu