SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Kiria Tanabata

Kiria Tanabata


"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Kiria Tanabata
Rang: Kaguya-hime szobalánya
Kor: 20 év
Családi állapot: Egyedülálló
Család: -
Eredeti karakter: Yona (Akatsuki no Yona)
Nevének jelentése: ?

Rövid leírása, szerepköre

Ki is ő? Miért van itt?

Kiria igazából Kaguya-hime szolgálója évek óta. Igaz, a lány idősebb nála 1 évvel, ez nem mindig látszik. Kiria érettebb a hercegnőnél és másképpen gondolkozik sokmindenről, mégis jó párost alkotnak. Kiria már kiskorától kezdve a palotában él, bár eleinte csak anyja mellett segített a konyhában. Később lépett úgymond szintet és került Kaguya mellé. Felnéz a hercegnőre és próbálja mindenben segíteni. Lesi minden kívánságát~

Hosszabb leírások

Jelleme

Érett gondolkodású, kedves lányról van szó. Helyén van az esze, mindig odateszi magát a megoldandó problémáknál. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, amit néha nem is vesz munkának. A hercegnő mellett az illemet és egyéb dolgokat is megtanult az évek során. Szeretné még fejleszteni a tudását más téren is, de egyelőre nem került rá sor.
Érdekli a harcművészet, leginkább az íjászat, de a kardforgatás sem áll távol az elképzeléseitől. Talán nem is lenne rossz, ha tanulna némi önvédelmet, mert akkor a hercegnőt is védeni tudná egy esetleges támadás során.

Múltjának állomásai

 

A karakter kapcsolatai

Kaguya-hime:

Micihaki Himawari:

Kincsek

Szállóigék


• Idézetek tőle •


• XY & Z •

A dal szárnyán

• Kiria és Kaguya-hime •

- A többi lánynak jó nagyon (Mulán 2.) [meghallgatom]

Festmények

 
 
 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!