SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Karakter információk
Karakter információk : Kaguya

Kaguya


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Kaguya-hime

[×] Kor } 21 év

[×] Család } Kagetora (apa),  Kiria Tanabata (szobalány)

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Hercegnő

[×] Eredeti karakter } Karakter (miből)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Rakuen hercegnője aki nem nagyon engedtek eddig ki a királyi udvarból. Ez is a baja. Ő látni akarja a világot, más országokat, vidékeket. Az apja közölte is vele, hogy hamarosan utazni fog, bár Kaguya valahogy nem ilyen útra gondolt. A szomszédos Arion országába kellett indulnia, hogy Cannone királlyal (vagyis akkor még álkirály, khm) találkozzon. Házassági céllal persze. El kell varázsolnia, hogy létrejöhessen a házasság és szövetséget köthessen a két ország. Nos, Kaguyának van némi problémája ezzel. Nem akar még megházasodni. Így az első adandó alkalommal hazudik egy jóképű harcos fiúnak, hogy kísérje őt és a szobalányát, Kiriet, az útjuk során ami... nem Arionba vezet. Sokkal inkább minden vidéket szeretne érinteni egy kicsit. Egy baj van... erről az apja nem tud.

jellem
 
 
Kaguya-hime egy roppant makacs és gyerekes jellemmel rendelkezik. Amivel sokan nem tudnak megbírkózni és ilyenkor mindenki csak enged neki. Bármit akart, eddig mindig megkapta a legtöbb esetben, szóval számára ez teljesen természetes dolog. A pénzzel sosem foglalkozott mert mindig volt elég. Ezen nem kellett gondolkodnia. Így nem is nagyon kell rábízni ilyesmit mert biztosan valami hülyeségre verné el amit az adott pillanatban megkíván, meglát. Szereti csinos ruhákat, az ékszereket, mindent ami szép. A szerencsejátékokban feltűnően sokszor áll nyerésre, de... ki tudja mi az oka ennek. Talán tényleg csak a... szerencse. Jó hallgatóság, meghallgatja az embert ha valami probléma nyomja a szívét. A legközelebbi barátjának Kiriát tartja, nagyon szereti a lányt és szívesen tölti vele az idejét. Még akkori is ha Kiria egy szolgáló. Őszinte jellemnek mondható, bár ha nagyon kell, akkor tud hazudni ő is bűntudat nélkül. Szeret segíteni az embereken és könnyen is barátkozik másokkal.
Nem szereti az erőszakot és a vért. Szerinte nem helyes elvenni egy ember életét, bármi legyen is az oka. Persze azt is tudja, hogy ez néha viszont elkerülhetetlen.
Mondhatni hagyománytisztelő lány, az apja pedig nagyon közel áll hozzá. Tudja, hogy majd egyszer ő lesz talán a következő a trónon, ennek ellenére nem nagyon veszi komolyan ezt a hercegnői kötelesség dolgot...
 
múlt
 

Lorem ipsum dolor

kapcsolatok

 

Kiria Tanabata // Hűseges társa és szobalánya
A szobalánya, a társa és a barátnője. Legalábbis annak tartja a lányt. Eléggé különböző jellemmel rendelkeznek, de ez egyáltalán nem zavarja. Sőt, vannak helyzetek amikor kifejezetten jó, hogy Kiria jóval érettebben viselkedik, mint Kaguya. De ezt Kaguya csak utólag szokta belátni rendszerint. Kiriát kivételesen kezeli a többi szobalányhoz képest. Megbízik benne. A lány áll hozzá a legközelebb és szereti ha mindig ő segédkezik, ő kíséri el mindenfelé és ő áll mellette. Persze ez visszafelé is igaz, ha a lánynak szüksége van valamire, akkor rá számíthat.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Kagu & Kiria .:
 

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték