SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Kaito Wakabayashi

Kaito Wakabayashi


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Kaito Wakabayashi

[×] Kor } 26 év

[×] Család } -

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Királyi jobbkéz, testőr

[×] Eredeti karakter } Taroutachi (Touken Ranbu)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 
 
Kagetora egyik legközelebbi embere, mondhatni a jobbkeze. Mindenben a királya segítségére van és hűségesen követi a parancsait. Egyrészt azért mert ilyen neveltetést kapott, másrészről pedig, mert egyetért a férfival és a politikájával. Ha a helyzet megköveteli, akkor pedig testőrként is működik a királyi család számára.
Nemrég a király elküldte, hogy keresse meg Kaguya-himét és a szolgálólányát, Kiriát. A két hölgy eltűnt egy utazás során. Kaito pedig elindult, hogy megkeresse a Hercegnőt meg a szobalányt. Egy darabig még biztosan ezen ügyön fog dolgozni, mert ha meg is találja őket... a hercegnő makacs természet.
 
jellem
 

Összeszedett, határoztott jellem. Általában csendes és visszahúzódó, szeret külső megfigyelője lenni az eseményeknek. Bármilyen probléma merül fel, mindig megpróbálja békés úton elintézni ha lehetséges. Alapjáraton nyugodt, kedveli a művészeteket, a zenét és az aranyhalakat. :3 Nem profi szinten ugyan, de ért egy-két hangszerhez, néha pedig halkan énekelget ha nincs a közelben senki. Mások előtt nem mer, nem szeret. Könnyen zavarba hozható típus. Jó neveltetést kapott, illedelmes fiú aki megválogatja a szavait és tudja hogyan kell viselkednie másokkal. Tisztelettudó és nagyon hűséges az uralkodójához. Ért a kardforgatáshoz és jártas az önvédelemben is. Nem erőszakos fajta, de ha a helyzet úgy alakul, meg kell védenie azokat akik fontosak a számára, akkor elszántan tud harcolni értük. A rá kiszabott feladatokat és a parancsokat próbálja tökéletesen vagy közel tökéletesen végrehajtani. Szeretné mindig a legtöbbet kihozni magából és hasznos tagja lenni a királyi udvarnak.

múlt
 

Lorem ipsum dolor

kapcsolatok

 

XY // Valaki
Lorem ipsum dolor

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!