SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Kaito Wakabayashi

Kaito Wakabayashi


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Kaito Wakabayashi

[×] Kor } 26 év

[×] Család } -

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Királyi jobbkéz, testőr

[×] Eredeti karakter } Taroutachi (Touken Ranbu)

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 
 
Kagetora egyik legközelebbi embere, mondhatni a jobbkeze. Mindenben a királya segítségére van és hűségesen követi a parancsait. Egyrészt azért mert ilyen neveltetést kapott, másrészről pedig, mert egyetért a férfival és a politikájával. Ha a helyzet megköveteli, akkor pedig testőrként is működik a királyi család számára.
Nemrég a király elküldte, hogy keresse meg Kaguya-himét és a szolgálólányát, Kiriát. A két hölgy eltűnt egy utazás során. Kaito pedig elindult, hogy megkeresse a Hercegnőt meg a szobalányt. Egy darabig még biztosan ezen ügyön fog dolgozni, mert ha meg is találja őket... a hercegnő makacs természet.
 
jellem
 

Összeszedett, határoztott jellem. Általában csendes és visszahúzódó, szeret külső megfigyelője lenni az eseményeknek. Bármilyen probléma merül fel, mindig megpróbálja békés úton elintézni ha lehetséges. Alapjáraton nyugodt, kedveli a művészeteket, a zenét és az aranyhalakat. :3 Nem profi szinten ugyan, de ért egy-két hangszerhez, néha pedig halkan énekelget ha nincs a közelben senki. Mások előtt nem mer, nem szeret. Könnyen zavarba hozható típus. Jó neveltetést kapott, illedelmes fiú aki megválogatja a szavait és tudja hogyan kell viselkednie másokkal. Tisztelettudó és nagyon hűséges az uralkodójához. Ért a kardforgatáshoz és jártas az önvédelemben is. Nem erőszakos fajta, de ha a helyzet úgy alakul, meg kell védenie azokat akik fontosak a számára, akkor elszántan tud harcolni értük. A rá kiszabott feladatokat és a parancsokat próbálja tökéletesen vagy közel tökéletesen végrehajtani. Szeretné mindig a legtöbbet kihozni magából és hasznos tagja lenni a királyi udvarnak.

múlt
 

Lorem ipsum dolor

kapcsolatok

 

XY // Valaki
Lorem ipsum dolor

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu