SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Karakter információk
Karakter információk : Nathanaël Choquet

Nathanaël Choquet


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Nathanaël Choquet

[×] Kor } 24 év

[×] Család } -

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } A LaFromboise ház szolgálója

[×] Eredeti karakter } Sumeragi Kira

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Lorem ipsum dolor

jellem
 

Lorem ipsum dolor

múlt
 
 
A szülei egyszerű emberek voltak, az édesanyja otthon látta el a házimunkát, édesapja pedig a városban vállalt alkalmi munkákat. Nem volt sok pénzük és ez gyakorta okozott problémát a családnak. Már fiatalon sokat segédkezett a ház körül, szerette volna kicsit könnyebbé tenni a helyzetüket ezzel, bár így több pénzük nem lett, tudta, csak... a szülei hasznára akart válni.
Később már nem volt mit tenni, az édesanyjának is valami munka után kellett nézni, így került a nő a LaFromboise ház szolgálatába, mint szolgáló. Sokat kellett dolgoznia, de szerette és a fizetés is jó volt. Az asszonyság néha adott egy kis pluszt is, aminek külön örült. Később Nathanaël is a házhoz került. Az anyja szerette volna valahogyan meghálálni a jó bánásmódot amiben a család részesítette, így a fiát is felajánlotta munkaerőnek. Nathanaëlnek nem volt kifogása a dolog ellen, bár valahol félt is. Mégis csak egy erős, gazdag családnak kell dolgoznia, így megpróbált mindent tökéletesen elvégezni.
Az édesanyja pár évvel később már nem bírta a hajtást és a munkával járó megterelést, így Nathanaël maradt csak egyedül a háznál. Addigra belejött a dolgába és nem tartott már a munkaadóitól sem.
Viszont a LaFromboise házban bekövetkezett tragédia őt is rosszul érintette. Az asszonyság és az úr meghaltak, ő pedig annyira benne volt már életükben, a mindennapjaikban, hogy komolyan fájt neki is a dolog. A fiatal úr pedig magára maradt, már csak a szolgálók voltak neki. Igazából sajnálta a fiút és nem akarta magára hagyni. Nem távozott a házból, mert a fiú maradt az egyedüli úr és mert olyan fiatal volt. Elfogadta továbbra is. Ahogy a fiúval maradtak, lehetősége lehetett kicsit közelebbről is megismerni. Valamiért úgy érezte, hogy vigyáznia kell rá, terelgetnie kell.. bár ezt sosem mondta ki neki, ezt csak ő érzi belül, magában.
Azóta is ebben a szerepkörben van és nem is akar kilépni belőle. Neki csak egy ember adhat parancsokat, az úrfi, Élisée Arsène François LaFromboise.
 

kapcsolatok

 

XY // Valaki
Lorem ipsum dolor

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték