Bevezető
   

Az oldal bezárt.

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

24 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


25 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakter információk
Karakter információk : Nathanaël Choquet

Nathanaël Choquet


   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Nathanaël Choquet

[×] Kor } 24 év

[×] Család } -

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } A LaFromboise ház szolgálója

[×] Eredeti karakter } Sumeragi Kira

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Lorem ipsum dolor

jellem
 

Lorem ipsum dolor

múlt
 
 
A szülei egyszerű emberek voltak, az édesanyja otthon látta el a házimunkát, édesapja pedig a városban vállalt alkalmi munkákat. Nem volt sok pénzük és ez gyakorta okozott problémát a családnak. Már fiatalon sokat segédkezett a ház körül, szerette volna kicsit könnyebbé tenni a helyzetüket ezzel, bár így több pénzük nem lett, tudta, csak... a szülei hasznára akart válni.
Később már nem volt mit tenni, az édesanyjának is valami munka után kellett nézni, így került a nő a LaFromboise ház szolgálatába, mint szolgáló. Sokat kellett dolgoznia, de szerette és a fizetés is jó volt. Az asszonyság néha adott egy kis pluszt is, aminek külön örült. Később Nathanaël is a házhoz került. Az anyja szerette volna valahogyan meghálálni a jó bánásmódot amiben a család részesítette, így a fiát is felajánlotta munkaerőnek. Nathanaëlnek nem volt kifogása a dolog ellen, bár valahol félt is. Mégis csak egy erős, gazdag családnak kell dolgoznia, így megpróbált mindent tökéletesen elvégezni.
Az édesanyja pár évvel később már nem bírta a hajtást és a munkával járó megterelést, így Nathanaël maradt csak egyedül a háznál. Addigra belejött a dolgába és nem tartott már a munkaadóitól sem.
Viszont a LaFromboise házban bekövetkezett tragédia őt is rosszul érintette. Az asszonyság és az úr meghaltak, ő pedig annyira benne volt már életükben, a mindennapjaikban, hogy komolyan fájt neki is a dolog. A fiatal úr pedig magára maradt, már csak a szolgálók voltak neki. Igazából sajnálta a fiút és nem akarta magára hagyni. Nem távozott a házból, mert a fiú maradt az egyedüli úr és mert olyan fiatal volt. Elfogadta továbbra is. Ahogy a fiúval maradtak, lehetősége lehetett kicsit közelebbről is megismerni. Valamiért úgy érezte, hogy vigyáznia kell rá, terelgetnie kell.. bár ezt sosem mondta ki neki, ezt csak ő érzi belül, magában.
Azóta is ebben a szerepkörben van és nem is akar kilépni belőle. Neki csak egy ember adhat parancsokat, az úrfi, Élisée Arsène François LaFromboise.
 

kapcsolatok

 

XY // Valaki
Lorem ipsum dolor

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 

Lorem ipsum dolor

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!