SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Hikaru Itou
   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Hikaru Itou

[×] Kor } 20 év

[×] Születésnap } Ismeretlen

[×] Család } Sayu Itou (testvér)

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Diák, időnként részmunkaidős állásokat vállal

[×] Eredeti karakter } Shishio Satsuki

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Sayu bátyja, Hotaru és Izaya barátja. A fiúkkal jóban van és nem csak egy iskolába járnak, de még szomszédok is egy épületen belül. Hikaru egy különc gamer egyén aki a legtöbb idejét videójátékokkal tölti. MAgát és a húgát részmunkaidős állásokból próbálja kisegíteni pénzügyileg. Ezt viszont nem szívesen mondja senkinek. Sokszor adódnak pénzügyi gondjaik, nem állnak éppen túl jól és az is előfordult már, hogy át kellett kopogniuk a szomszédba pár dologért.

jellem
 

Nem egy érdeklődő jellem. Többnyire lusta, nemtörődöm és poker face. Külső szemlélő nem láthat rajta sok érdekes vagy izgalmas dolgot... Talán ezért sincs olyan sok barátja... Az ideje nagyrészét vagy a gép előtt tölti, vagy a tv előtt ül, de bármelyik alternatíva is legyen, az biztos, hogy valami játékkal foglalkozik. Ezt csinálja naphosszat. Bent ül a sötét szobában aztán foglalkozik a saját dolgaival. Nem zárkózik el a külvilág elől, csak neki így kényelmes. Az iskolába van, hogy napokig nem látják mert nem megy be. Ilyenkor vagy otthon ül és nincs kedve bemenni, vagy dolgozik. Hiszen valakinek el kell látnia magukat. A házimunkát úgyis a húga csinálja, ő meg keres némi pénzt hozzá. Megjegyzem nem sokat, így mindig bajban vannak a pénzügyekkel. De egyikük sem esik kétségbe, eddig mindig megoldották. Ha valami problémája is van, nem szokása segítséget kérni, próbálja magától elrendezni a dolgokat. Ekkor szokott jönni Sayu és megy másokhoz segítségért, ha már a testvére nem képes rá. Egyébként lehet, hogy nem látszik rajta, de rendes fiú. Az ismerősei mindig számíthatnak a segítségére, nem szokott senkit átverni vagy kihasználni. Kajával megvesztegethető fajta. Megbízható és hűséges barát, csak nem olyan egyszerű kiismerni és a közelébe férkőzni. Néha szemüveget is kellene hordania, de soha nem teszi meg mert szerinte idiótán néz ki.

múlt
 

Az Itou család elsőszülött gyermeke. Nem sokkal utána pedig Sayu is megérkezett. Mindig ő vigyázott a lányra, ha a szüleik dolgoztak, ha mentek valahova, a játszótéren, az iskolában... Már fiatalon övé volt minden felelősség, de nem bánta mert szereti a húgát és amúgy sem volt nagy kihívás vigyázni rá. Sayu mindig jó kislány volt és így ő sem volt magányos. Nem volt sok barátja, eléggé magának való fiú volt mindig. Beérte a húgával és a játékaival. Igazából a többiek se nagyon érdeklődtek felőle, ő pedig ráadásul eléggé zárkózott volt. De egyik évben megtört a jég, sikerült összebarátkoznia Hotaruval. Ez első ember akit közel engedett magához. Egyrészt örül ennek a barátságnak mert Hotarut tényleg rendes srácnak tartja, másrészről meg hálás is neki meg a családjának is. Hotaruék sokszor kisegítették őket pénzügyi és egyéb dolgokban. Nem tudja hogyan viszonozhatná, pedig szeretné.

kapcsolatok

 

Sayu Itou // A kishúga
Egy suliba járnak csak másik osztályba. Ami azt jelenti, hogy az esetek többségében együtt mennek az iskolába és együtt is jönnek. Egy albérletben is laknak, ő vigyáz a lányra. Amit végül is nem bán. Tudja, hogy a lány tud magára vigyázni, de azért rajta tartja a szemét. Igaz van mikor eléggé elnéző vele szemben és könnyen vesz pár dolgot amit lehet, hogy más nem tenne. De Hikaru ilyen. Szereti a lányt mint testvére, tudja, hogy mellette áll és számíthat rá, rábízhat dolgokat mert megcsinálja és meg is tudja csinálni. Együtt laknak, egymásra vannak utalva. Ha valaki, bárki bántaná a lányt, akkor nem tudná elnézni és megbocsátani, minimum egy veréssel lenne gazdagabb az illető, legyen az bárki.

◆ Hotaru Watanabe // Legjobb barát
Hotaruval gyerekkorában ismerkedett össze igazából... teljesen random mód. A fiú csak úgy a semmiből megjelent és elkezdett érdeklődni. Ő pedig meglepődött igazából több dolgon is. Először is, hogy érdeklődik valaki felőle, aztán... miért pont ő? De nem zárkózott el, lassacskán ugyan, de beengedte Hotarut az ő kis személyes dolgaiba. Arról nem is beszélve, hogy néha szegény fiúra Sayu is rászállt és ismerkedett. A lánynak könyebben ment mindig az ismerkedés. Ahogy múlt az idő, Hotaru egyre közelebb került hozzá és mára már kijelenthető, hogy Hikaru legjobb barátja lett. Vele megoszt olyan dolgokat is, amiket egyébként nem mondana ki mások előtt. Ilyen például a pénzügyi gondjaik vagy az, hogy dolgozni jár néha iskola helyett. Tudja, hogy Hotaruban megbízhat és nem fogja kellemetlen helyzetbe hozni emiatt sehol. Sőt, a fiú és a szülei nagyon sokat segítettek nekik az évek alatt, pont a pénzügyi problémáik miatt, ezért pedig nagyon hálás. Nem tudja hogyan viszonozhatná ezt, de egyszer szeretné. Ha a fiú tiltakozik, akkor is, a kötelességének tekinti. Ha Hotaruról van szó, akkor érte is képes lenne nagy baromságokat csinálni. Akár még az erőszakig is elmegy, pont úgy, mint Sayu esetében. Senki ne szórakozzon azokkal akik fontosak neki.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Hikaru & Hotaru .:
 

 

személyes vélemény

 
 
Szeretem a karakterét és mindketten nagy játékosok vagyunk. Érdekesség, hogy ez a karakter és a "hozzá tartozók" (Izaya, Sayu) egy különálló, hármas játékban születtek meg. Aztán a játék megszűnt, mi pedig megsajnáltuk a karaktereket és továbbhoztuk őket meg a történetünket ide Hotaruval kiegszülve. Nem bántam meg.
Tetszik Hikaru, nem sok ilyen nemtörődöm karakterem van, arról nem is beszélve, hogy megkapta a védelmező nagytesó szerepét is, amit megint csak élvezek. Egyedi és néha kicsit nehéz karakter. Mármint... nem túl aktív sokszor és így megnehezíti a játékot valamennyire, ami nem jó, de jellemben kell tartanom. Talán ezért is lett Sayu egy kis ugráló cukorborsó, így jól kiegészítik egymást Hikaruval, plusz a köztük lévő kapcsolatot is erősíti ez.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG