Bevezető
   

Az oldal bezárt.

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

24 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


25 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

Hikaru Itou
   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Hikaru Itou

[×] Kor } 20 év

[×] Születésnap } Ismeretlen

[×] Család } Sayu Itou (testvér)

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Diák, időnként részmunkaidős állásokat vállal

[×] Eredeti karakter } Shishio Satsuki

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 

Sayu bátyja, Hotaru és Izaya barátja. A fiúkkal jóban van és nem csak egy iskolába járnak, de még szomszédok is egy épületen belül. Hikaru egy különc gamer egyén aki a legtöbb idejét videójátékokkal tölti. MAgát és a húgát részmunkaidős állásokból próbálja kisegíteni pénzügyileg. Ezt viszont nem szívesen mondja senkinek. Sokszor adódnak pénzügyi gondjaik, nem állnak éppen túl jól és az is előfordult már, hogy át kellett kopogniuk a szomszédba pár dologért.

jellem
 

Nem egy érdeklődő jellem. Többnyire lusta, nemtörődöm és poker face. Külső szemlélő nem láthat rajta sok érdekes vagy izgalmas dolgot... Talán ezért sincs olyan sok barátja... Az ideje nagyrészét vagy a gép előtt tölti, vagy a tv előtt ül, de bármelyik alternatíva is legyen, az biztos, hogy valami játékkal foglalkozik. Ezt csinálja naphosszat. Bent ül a sötét szobában aztán foglalkozik a saját dolgaival. Nem zárkózik el a külvilág elől, csak neki így kényelmes. Az iskolába van, hogy napokig nem látják mert nem megy be. Ilyenkor vagy otthon ül és nincs kedve bemenni, vagy dolgozik. Hiszen valakinek el kell látnia magukat. A házimunkát úgyis a húga csinálja, ő meg keres némi pénzt hozzá. Megjegyzem nem sokat, így mindig bajban vannak a pénzügyekkel. De egyikük sem esik kétségbe, eddig mindig megoldották. Ha valami problémája is van, nem szokása segítséget kérni, próbálja magától elrendezni a dolgokat. Ekkor szokott jönni Sayu és megy másokhoz segítségért, ha már a testvére nem képes rá. Egyébként lehet, hogy nem látszik rajta, de rendes fiú. Az ismerősei mindig számíthatnak a segítségére, nem szokott senkit átverni vagy kihasználni. Kajával megvesztegethető fajta. Megbízható és hűséges barát, csak nem olyan egyszerű kiismerni és a közelébe férkőzni. Néha szemüveget is kellene hordania, de soha nem teszi meg mert szerinte idiótán néz ki.

múlt
 

Az Itou család elsőszülött gyermeke. Nem sokkal utána pedig Sayu is megérkezett. Mindig ő vigyázott a lányra, ha a szüleik dolgoztak, ha mentek valahova, a játszótéren, az iskolában... Már fiatalon övé volt minden felelősség, de nem bánta mert szereti a húgát és amúgy sem volt nagy kihívás vigyázni rá. Sayu mindig jó kislány volt és így ő sem volt magányos. Nem volt sok barátja, eléggé magának való fiú volt mindig. Beérte a húgával és a játékaival. Igazából a többiek se nagyon érdeklődtek felőle, ő pedig ráadásul eléggé zárkózott volt. De egyik évben megtört a jég, sikerült összebarátkoznia Hotaruval. Ez első ember akit közel engedett magához. Egyrészt örül ennek a barátságnak mert Hotarut tényleg rendes srácnak tartja, másrészről meg hálás is neki meg a családjának is. Hotaruék sokszor kisegítették őket pénzügyi és egyéb dolgokban. Nem tudja hogyan viszonozhatná, pedig szeretné.

kapcsolatok

 

Sayu Itou // A kishúga
Egy suliba járnak csak másik osztályba. Ami azt jelenti, hogy az esetek többségében együtt mennek az iskolába és együtt is jönnek. Egy albérletben is laknak, ő vigyáz a lányra. Amit végül is nem bán. Tudja, hogy a lány tud magára vigyázni, de azért rajta tartja a szemét. Igaz van mikor eléggé elnéző vele szemben és könnyen vesz pár dolgot amit lehet, hogy más nem tenne. De Hikaru ilyen. Szereti a lányt mint testvére, tudja, hogy mellette áll és számíthat rá, rábízhat dolgokat mert megcsinálja és meg is tudja csinálni. Együtt laknak, egymásra vannak utalva. Ha valaki, bárki bántaná a lányt, akkor nem tudná elnézni és megbocsátani, minimum egy veréssel lenne gazdagabb az illető, legyen az bárki.

◆ Hotaru Watanabe // Legjobb barát
Hotaruval gyerekkorában ismerkedett össze igazából... teljesen random mód. A fiú csak úgy a semmiből megjelent és elkezdett érdeklődni. Ő pedig meglepődött igazából több dolgon is. Először is, hogy érdeklődik valaki felőle, aztán... miért pont ő? De nem zárkózott el, lassacskán ugyan, de beengedte Hotarut az ő kis személyes dolgaiba. Arról nem is beszélve, hogy néha szegény fiúra Sayu is rászállt és ismerkedett. A lánynak könyebben ment mindig az ismerkedés. Ahogy múlt az idő, Hotaru egyre közelebb került hozzá és mára már kijelenthető, hogy Hikaru legjobb barátja lett. Vele megoszt olyan dolgokat is, amiket egyébként nem mondana ki mások előtt. Ilyen például a pénzügyi gondjaik vagy az, hogy dolgozni jár néha iskola helyett. Tudja, hogy Hotaruban megbízhat és nem fogja kellemetlen helyzetbe hozni emiatt sehol. Sőt, a fiú és a szülei nagyon sokat segítettek nekik az évek alatt, pont a pénzügyi problémáik miatt, ezért pedig nagyon hálás. Nem tudja hogyan viszonozhatná ezt, de egyszer szeretné. Ha a fiú tiltakozik, akkor is, a kötelességének tekinti. Ha Hotaruról van szó, akkor érte is képes lenne nagy baromságokat csinálni. Akár még az erőszakig is elmegy, pont úgy, mint Sayu esetében. Senki ne szórakozzon azokkal akik fontosak neki.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Hikaru & Hotaru .:
 

 

személyes vélemény

 
 
Szeretem a karakterét és mindketten nagy játékosok vagyunk. Érdekesség, hogy ez a karakter és a "hozzá tartozók" (Izaya, Sayu) egy különálló, hármas játékban születtek meg. Aztán a játék megszűnt, mi pedig megsajnáltuk a karaktereket és továbbhoztuk őket meg a történetünket ide Hotaruval kiegszülve. Nem bántam meg.
Tetszik Hikaru, nem sok ilyen nemtörődöm karakterem van, arról nem is beszélve, hogy megkapta a védelmező nagytesó szerepét is, amit megint csak élvezek. Egyedi és néha kicsit nehéz karakter. Mármint... nem túl aktív sokszor és így megnehezíti a játékot valamennyire, ami nem jó, de jellemben kell tartanom. Talán ezért is lett Sayu egy kis ugráló cukorborsó, így jól kiegészítik egymást Hikaruval, plusz a köztük lévő kapcsolatot is erősíti ez.
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!