SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

Nozomu Kawaguchi
   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Nozomu Kawaguchi (Nozu)

[×] Kor } 25 év

[×] Születésnap } Ismeretlen

[×] Család } Shuuya Nanahara (unokatestvér)

[×] Családi állapot } Forever alone

[×] Foglalkozás } ???

[×] Eredeti karakter } Hajime Tounomine

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 
 
Jelenleg a saját háztartásában házisárkánykodik. Az unokaöccsével él együtt mert a srácnak közelebb kellett költöznie az iskola miatt. Igazából nem bánja, hogy Shuuya vele van, így legalább nincs egyedül. Bár a világért sem vallaná be, hogy egyedül egy kicsit magányos volt. A munkáját otthon végzi, bár előfordul, egyszer-kétszer, hogy el kell mennie miatta a város különböző pontjaira. Az egyik barátja, Kyouya mutatta be egy lánynak akikvel egyre többször összehozza a Sors, vagy a véletlen, nem is tudja. Csak egy a probléma... Ő és Hinata nem jönnek ki túl jól.
Ezen kívül mániákus rendrakó és takarító.
 
jellem
 

Határozott jellemnek mutatja magát még akkor is, ha nem igazán biztos a dolgában. A gyengeségeit meg próbálja a lehető legjobban leplezni. Nem szereti ha ilyen dolgokat tudnak róla az emberek, olyankor nyugtalanná válik. Nem szereti a felesleges szövegeléseket. Szókimondó ember. Ha valamit gondol akkor azt ki is mondja. Még akkor is ha tudja, hogy eléggé bunkó módon teszi és megsérti a másikat. Sokszor nem is nagyon törődik mások véleményével, csak teszi a dolgokat úgy ahogyan ő szeretné és ahogyan neki jó. Persze ő maga könnyen megsérthető ember és haragtartónak is mondható.
Szereti a kihívásokat, a versengést, és minden olyan dolgot ahol megmutathatja, hogy mire is képes. Leginkább a foglalkozása terén. Szeretné ha elismernék. Így minden alkalmat kihasznál, legyen szó bármiről. Meg hát élvezi a munkáját. Bár úgy van ezzel is, hogy maga a személy akivel foglalkozik az nem nagyon érdekli, csak arra jó számára, hogy megmutathassa mit tud. Leginkább lányok "keresik a szolgáltatásait" és azokkal is dolgozik. Pasikkal nem szeret.
A magánéletében eléggé rendszerető ember és ráadásul mindenhol ragyogó tisztaságnak kell lennie a közelében. Képes akármikor akárhol nekiállni rendezkedni, pakolni, takarítani. A rendetlenségtől rosszul van, rá sem tud nézni. Mindig úgy érzi tennie kell valamit ellene. Kellemes, szép, tiszta környezetben tudja csak jól érezni magát.

múlt
 

A szüleinek már gyerekként is sok elvárása volt, leginkább az apjának. Legyen ő az osztályban a legjobb, ebben meg abban is, menjen ide meg oda... Sok dolgot nem akart megcsinálni, de mégis kellett, mert apu azt mondta. Az meg még csak fokozta a problémákat, hogy Nozomu jelleme sem úgy alakult ahogyan azt apu elvárta. Inkább a lányosabb tevékenységek felé húzott... Nem tehetett róla, ha egyszer az tetszett neki. Voltak is ebből vitáik. De akkor sem hagyott fel azzal amit szeretett csinálni. Már csak azért se. Későbbi tanulmányai során csakugyan ilyesmi tevékenységet válaszott és úgy döntött, hogy ő sminkelni fog és lányokat csinosítani. Izé. Mondanom sem kell, ez otthon kicsit sokkénk hatott. De nem érdekelte. Apja nem is támogatta ebben, bár ami azt illeti számított erre. Amint befejezte a tanulmányait elköltözött otthonról. Ez reményei szerint mindenkinek jót tesz majd. Lehet, hogy kissé magányos most, de legalább nem vitatkozik senkivel. Megjegyzem, annak örül, hogy jelenleg nincs ismerős a közelében aki ismerte volna gyerekként... nem szereti felhozni a múltját... a lányos múltját... most már komoly férfi.

kapcsolatok

 

Hinata Fujioka // Bosszantó személy
Hinata számára... egy igen érdekes személy akivel véletlenül hozta össze a sors. Vagy éppen pont, hogy nem véletlenül? Nem is tudja... Igénytelennek és trehánynak tartja Hinatát és persze ezt nem is fél hangoztatni nem éppen a legszebb stílusban. Nem tartja egyáltalán nőiesnek. Jobban mondva... Lehetne nőies, csak nem akar az lenni. De a legbosszantóbb számára az, hogy... Hinatának minden tulajdonsága megvan arra, hogy gyönyörű legyen. Csak egy kicsit foglalkoznia kellene vele. Tudja, látja, van szeme az ilyesmihez, Hinata a rendezetlen felszín mögött egy igazi természetes szépség. Nem fér a fejébe, hogy miért nem képest ezt felismerni a lány és kicsit foglalkozni magával. Így csak elveszik a szépsége. Arról nem is beszélve, hogy aki ennyit foglalkozik a munkája minőségével, aki ilyen bámulatos dolgokat képes művelni a papíron, az hogy nem képes kifesteni a saját arcát, hogy nem képes kicsit rendbe tenni magát? Bár ami azt illeti, szerinte Hinatának nem lenne szüksége semmi extrára, hiszen szép alapból. Na, ezért is mérges rá, hagyja elveszni a szépségét. A rendezetlen lakása meg a jéghegy csúcsa.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 
 
Szeretem és szívesen veszem elő. Számomra Nozu szórakoztató karakter a sok hülyesége ellenére, sőt, ezért az. Tetszik, hogy itt egy komoly, felnőtt férfi és mégis sminkeléssel, lányos dolgokkal foglalkozik. Persze ez elfogadott dolog, nem arról van szó. Csak Nozu ezek mellett nem is egy férfias figura. Kissé ellentétesek vele kapcsolatban a dolgok, ellentmondásosak.
A jelleme is tetszik, az idegesítő dolgai, mániái. Kiegészítik a karaktert. Van egy gyengédebb és jószívűbb oldala is, de lehetőségem nem volt megmutatni, ahhoz igazán meg kell ismerni őt. Ő egy, az olyan karaktereim közül akiknek idő kell, hogy kibontakozzanak, megmutassák, hogy teljes egészében kicsodák is valójában. Élvezem kijátszani az ilyen karaktereket, ez is egy másik oka annak, hogy miért is szeretem Nozut annyira.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!