Bevezető
   

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

23 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


24 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Interaktív
   

        

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe

 Cserét szeretnél? Olvasd el! 

 

Ikonok a társalgóhoz
Játékunk ikonbázisa

 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nozomu Kawaguchi
   

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor."

 

alapok
 

[×] Név } Nozomu Kawaguchi (Nozu)

[×] Kor } 25 év

[×] Születésnap } Ismeretlen

[×] Család } Shuuya Nanahara (unokatestvér)

[×] Családi állapot } Forever alone

[×] Foglalkozás } ???

[×] Eredeti karakter } Hajime Tounomine

[×] Még több kép } Galéria

szerepkör
 
 
Jelenleg a saját háztartásában házisárkánykodik. Az unokaöccsével él együtt mert a srácnak közelebb kellett költöznie az iskola miatt. Igazából nem bánja, hogy Shuuya vele van, így legalább nincs egyedül. Bár a világért sem vallaná be, hogy egyedül egy kicsit magányos volt. A munkáját otthon végzi, bár előfordul, egyszer-kétszer, hogy el kell mennie miatta a város különböző pontjaira. Az egyik barátja, Kyouya mutatta be egy lánynak akikvel egyre többször összehozza a Sors, vagy a véletlen, nem is tudja. Csak egy a probléma... Ő és Hinata nem jönnek ki túl jól.
Ezen kívül mániákus rendrakó és takarító.
 
jellem
 

Határozott jellemnek mutatja magát még akkor is, ha nem igazán biztos a dolgában. A gyengeségeit meg próbálja a lehető legjobban leplezni. Nem szereti ha ilyen dolgokat tudnak róla az emberek, olyankor nyugtalanná válik. Nem szereti a felesleges szövegeléseket. Szókimondó ember. Ha valamit gondol akkor azt ki is mondja. Még akkor is ha tudja, hogy eléggé bunkó módon teszi és megsérti a másikat. Sokszor nem is nagyon törődik mások véleményével, csak teszi a dolgokat úgy ahogyan ő szeretné és ahogyan neki jó. Persze ő maga könnyen megsérthető ember és haragtartónak is mondható.
Szereti a kihívásokat, a versengést, és minden olyan dolgot ahol megmutathatja, hogy mire is képes. Leginkább a foglalkozása terén. Szeretné ha elismernék. Így minden alkalmat kihasznál, legyen szó bármiről. Meg hát élvezi a munkáját. Bár úgy van ezzel is, hogy maga a személy akivel foglalkozik az nem nagyon érdekli, csak arra jó számára, hogy megmutathassa mit tud. Leginkább lányok "keresik a szolgáltatásait" és azokkal is dolgozik. Pasikkal nem szeret.
A magánéletében eléggé rendszerető ember és ráadásul mindenhol ragyogó tisztaságnak kell lennie a közelében. Képes akármikor akárhol nekiállni rendezkedni, pakolni, takarítani. A rendetlenségtől rosszul van, rá sem tud nézni. Mindig úgy érzi tennie kell valamit ellene. Kellemes, szép, tiszta környezetben tudja csak jól érezni magát.

múlt
 

A szüleinek már gyerekként is sok elvárása volt, leginkább az apjának. Legyen ő az osztályban a legjobb, ebben meg abban is, menjen ide meg oda... Sok dolgot nem akart megcsinálni, de mégis kellett, mert apu azt mondta. Az meg még csak fokozta a problémákat, hogy Nozomu jelleme sem úgy alakult ahogyan azt apu elvárta. Inkább a lányosabb tevékenységek felé húzott... Nem tehetett róla, ha egyszer az tetszett neki. Voltak is ebből vitáik. De akkor sem hagyott fel azzal amit szeretett csinálni. Már csak azért se. Későbbi tanulmányai során csakugyan ilyesmi tevékenységet válaszott és úgy döntött, hogy ő sminkelni fog és lányokat csinosítani. Izé. Mondanom sem kell, ez otthon kicsit sokkénk hatott. De nem érdekelte. Apja nem is támogatta ebben, bár ami azt illeti számított erre. Amint befejezte a tanulmányait elköltözött otthonról. Ez reményei szerint mindenkinek jót tesz majd. Lehet, hogy kissé magányos most, de legalább nem vitatkozik senkivel. Megjegyzem, annak örül, hogy jelenleg nincs ismerős a közelében aki ismerte volna gyerekként... nem szereti felhozni a múltját... a lányos múltját... most már komoly férfi.

kapcsolatok

 

Hinata Fujioka // Bosszantó személy
Hinata számára... egy igen érdekes személy akivel véletlenül hozta össze a sors. Vagy éppen pont, hogy nem véletlenül? Nem is tudja... Igénytelennek és trehánynak tartja Hinatát és persze ezt nem is fél hangoztatni nem éppen a legszebb stílusban. Nem tartja egyáltalán nőiesnek. Jobban mondva... Lehetne nőies, csak nem akar az lenni. De a legbosszantóbb számára az, hogy... Hinatának minden tulajdonsága megvan arra, hogy gyönyörű legyen. Csak egy kicsit foglalkoznia kellene vele. Tudja, látja, van szeme az ilyesmihez, Hinata a rendezetlen felszín mögött egy igazi természetes szépség. Nem fér a fejébe, hogy miért nem képest ezt felismerni a lány és kicsit foglalkozni magával. Így csak elveszik a szépsége. Arról nem is beszélve, hogy aki ennyit foglalkozik a munkája minőségével, aki ilyen bámulatos dolgokat képes művelni a papíron, az hogy nem képes kifesteni a saját arcát, hogy nem képes kicsit rendbe tenni magát? Bár ami azt illeti, szerinte Hinatának nem lenne szüksége semmi extrára, hiszen szép alapból. Na, ezért is mérges rá, hagyja elveszni a szépségét. A rendezetlen lakása meg a jéghegy csúcsa.

extrák

 

 

:. Idézetek tőle // XY és YX .:

_____________________________________________________________
 
:. Cím1 - Előadó  //  Cím2 - Előadó  //  Cím3 - Előadó .:

 

személyes vélemény

 
 
Szeretem és szívesen veszem elő. Számomra Nozu szórakoztató karakter a sok hülyesége ellenére, sőt, ezért az. Tetszik, hogy itt egy komoly, felnőtt férfi és mégis sminkeléssel, lányos dolgokkal foglalkozik. Persze ez elfogadott dolog, nem arról van szó. Csak Nozu ezek mellett nem is egy férfias figura. Kissé ellentétesek vele kapcsolatban a dolgok, ellentmondásosak.
A jelleme is tetszik, az idegesítő dolgai, mániái. Kiegészítik a karaktert. Van egy gyengédebb és jószívűbb oldala is, de lehetőségem nem volt megmutatni, ahhoz igazán meg kell ismerni őt. Ő egy, az olyan karaktereim közül akiknek idő kell, hogy kibontakozzanak, megmutassák, hogy teljes egészében kicsodák is valójában. Élvezem kijátszani az ilyen karaktereket, ez is egy másik oka annak, hogy miért is szeretem Nozut annyira.
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!