Smile ~You and Me~ || A mosoly, mely összeköt bennünket [Official Hungarian Page]
Lelkünk szilánkjai

A Smile ~You and Me~ játéksorozatunk darabjai. Ezzel indult a honlap 2010-ben és nem úgy néz ki, mintha a végéhez közeledne. Karakterek sorra jönnek, ötletek folyamatosan születnek és már egy alternatív múltba is belevágtunk.

Smile ~You and Me~ Amerika. Seattle. Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. Több, mint 6 éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet.

Toluca Lake Prison. Egy sokat megélt fegyintézet, amely 1840-től működik Seattletől néhány km-re. Jelenleg Christian és Andrew életét követi nyomon elsősorban, fűszerezve számtalan karakterrel és bonyodalommal. Ezt a szálat 2013-ban kezdtük el~

Aneloth ~ A mi mesénk. A világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy régi, alternatív, általunk kitalált világba, ami nem más, mint az: Aneloth kor.

 
Szétszórt szilánkok

Szintén a mi játékaink, csak ezt az oldalt már kinőtték és saját terepre, birodalomra vágytak. Többféle stílus, sokszínű karakterek, élvezetes játékok. Ezek jellemzik az alábbiakat.

Hanabi* ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát. Egy aloldal, ami a négy fórumos játékunknak ad otthont: Imperishable Night, egy fantasy történet; Elysium, ahol két fiatal detektívest játszik; Starry Sky, melynek az űr a helyszíne és két lány kalandjait hivatott bemutatni; és végül a Scarlet Shymphony, ami Bradfordba kalauzol el minket, egy vámpírok sújtotta városba, ahol vér áztatja az utcákat...

Frozen Memories. Ravenhill egy olyan város, ahol örökké havazik. Színteret nyújt számtalan karakternek, akiknek az életét nyomon követheti bárki. A megfagyott szíveket olykor nehéz felolvasztani, de ha kitartó valaki, akkor nagyszerű dolgokat érhet el!

 
Aforizma

Martinez: "Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."

Reika: "There's this boy and he always makes me smile, no mater how bad I feel."

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Vendégkönyv
[19-1]

2016.11.02. 15:07 Idézet
 Válasz egy chatben feltett kérdésre ami így hangzik:
 
2 Nov 16, 14:02
Delthron29: Hali már jártam az oldalatokon, de néha elgondolkodom, hogy hol is kéne kezdeni az olvasgatást, hogy megismerjem a karaktereiteket. Mert érdekelne, hogy alkotjátok meg őket és a sztorit magát :) Mit ajánlotok elsőnek, miből szemezgessek? :)
 
 
 
Hi, Del!
 
Hogy hol kellene kezdeni az olvasgatást? Mindenképpen az elején xD Már ha a történetről van szó. A főmenüben megtalálhatóak a lementések. Maga a [Smile ~ You and Me ~] egy hosszú, bonyolult és sok karaktert magábafoglaló chates játék. Azaz rövid reagokkal játszunk. Ennek az egésznek a felépítése... hát... bonyolult, sokszor még nekünk is. xD Vannak karakterek akik kapcsolódnak egymáshoz, így a történetük is találkozik, de vannak akik csak pl egyszer találkoztak az egész "sorozat" alatt. Majdnem mindenki valamilyen szinten benne van mások dolgaiban... Így nem lehetne szétszedni karakter csoportokra a játékot. De ha te pl egy bizonyos párosra, vagy karakterre vagy kíváncsi, akkor megadhatjuk, hogy mikor lépett be a játékba.
Magukról a karakterekről az oldalon is lehet olvasni a  játék főmenüjében. Külön szedtük a karaktereinket a könnyebb tájékozódás érdekében ami elsősorban nekünk egyszerűsíti meg az életünket. Plusz helyet kaptak a ritka karakterek. Nem minden adatlap teljes, mert hát eléggé sok meló van ezekkel x_x
A [Frozen Memories] és [Toluca Lake] c. játékainkra is ez vonatkozik, csak azok külön karakter gárdával rendelkeznek. Toluca Lake az, amiben van egy kis átjárás ide Smile-ra, de csak azért, mert egy börtönt használunk a két játéknak.
Aztán ott van [Aneloth] ami megint csak chates. Ez a játék időben a messzi múltban van és felbukkannak benne karakterek a Smile ~You and Me ~ c. játékunkból. Plusz új karik is.
Mondom én, hogy bonyolult. xD
 
Aztán a fórumos játékok... Ezeknek a menüjét és magukat a játékokat / karakterek leírását / történetet [Hanabi.GP]-n lehet megtalálni. Büszkén jelenthetem, hogy mindegyik játék fullra fel van töltve, illetve aktualizálva vannak végre hála az égnek. xD Itt nincs kevergés, lineális történetvonalat követünk. A "forgatókönyvet" xD
 
A karakterek megalkotásáról annyit, hogy lehet egyszer megálmodjuk, hogy ilyen-olyan karakter legyen, de ami igazából alakítja őket... az a puszta véletlen (de ez a történetre is vonatkozik sokszor). Lehet hülyén hangzik, de sok karakterünk változott meg úgy, hogy nem terveztük, teljesen random mód történt és még minket is meglepett.
 
Hogy mit ajánlunk elsőnek? Talán a fórumos játékokak, mert azok nem ágaznak úgy szét, mint pl a chates játékok.
 
Még valami így a végére. Vannak játékok amik yaoi/yuri tartalmúak.

2015.12.06. 19:09 Idézet

Hiyo és Layl!

Köszönjük szépen mindkettőtöknek, nagyon aranyosak vagytok! *-*

Eliffe & Yui


2015.12.06. 17:19 Idézet
Layl

Halihóó!


2015.12.05. 23:21 Idézet
Hiyo

Sziasztok Eliffe és Yui! :)

Szeretnélek meglepni titeket a következő kis ajándékkal, bőven megérdemlitek, le a kalappal és csak így tovább!

További jó játékot és szerkesztést,
Hiyo


2015.04.24. 23:53 Idézet

Sziasztok!

Korábban írtatok, hogy szeretnétek cserét az oldalammal (Ayumi Világa). Először is bocsi, hogy nem a chatre írtam, ahogy kértétek, de totálisan eltévedtem, sehogy se találom ^^; Amúgy nagyon szép oldalatok van, és klassz, hogy ilyen kitartóan csináljátok ezt az egészet :) Én még nem nagyon szerepjátékoztam (max a régi Harry Potteres korszakomban :D)... De rálestem a rajzaitokra. Főleg Eliffe grafit rajzai tetszenek ^^

A cserével kapcsolatban örülök, hogy megkerestetek, viszont egyelőre még folyamatban van a feltöltésük, szóval még nem tudom, mikor tudlak kitenni titeket. Talán a jövő héten lesz egy kis időm ;)

Üdv:

Ayumi


Válasz:

Szia!

Hehe, pedig a chat van a leglátványosabb helyen xD de nem baj, hogy ide írtál. Bár néhány nappal később vettem észre O.O Örülünk, hogy tetszik az oldal. Ami a grafit rajzokat illeti... én pont azokra nem vagyok annyira büszke :D inkább a gépen kidolgozott rajzaim tetszenek. De ez magán vélemény xD sima, grafit rajzokban (nálam) Yui alkotásai a nyerők, az egyedi dizájnukkal :D

A cserékhez pedig kikerülsz majd hozzánk is ^^

Eliffe


2015.02.09. 21:59 Idézet

Hello

Sokat gondolkoztam, hogy mit írjak ide.

A legjobb szavak talán: kreatív, ügyes, énígysohanemfogoktudnirajzolni.

Én csak most bontogatom a szárnyam a komolyabb írásban (nem humoros történet), és azt hiszem mondhatom, hogy az oldal útmutatásul szolgálhat hozzá, és szerintem másoknak is. Kell ehhez elegendő fantázia, kreativitás, ötletesség, ami itt mind megvan. Nagy lemaradásban vagyok az olvasással, de Eliffe a tanúm, hogy igyekszem behozni :) Tényleg kellemes időtöltés, és utána nekem is megjött az ihlet a sajátomhoz.

Aztán a rajzok. Ha van valami, amihez nem értek az a grafika, design, rajz. Kb. egy 5 éves gyerek szintjén rajzolok, olyan is a kézügyességem, és öröm látni, hogy vannak olyan emberek, akik tehetségesek, és akik olyat tudnak alkotni, ami gyönyörködtet. Mondhatom irigylem ezt a tehetséget. Ez is az ember összességét gazdagítja.

Szóval szeretnék gratulálni az oldalhoz. Yui elég csak megnézni a rajzaid, és máris láthatja az ember, hogy van hozzá tehetséged. Ugyanúgy szeretem az írási stílusod is, nagyon jól kiegészítitek egymást Eliffe-fel.

Eliffe neked is megvan a tehetséged, és a tanácsaiddal rengeteget segítettél és segítesz és bátran fordulok hozzád ilyen ügyekben.

Hogy ne vesszen el a mondanivaló ideírom megint: GRATULÁLOK!


Válasz:

Szia! ^^

Először is nagyon szépen köszönjük, hogy írtál és azt is, amit írtál!

Az oldalba amúgy jó sok munkánk van, nyáron lesz 5 teljes éve, hogy elkezdtük. Azóta írunk, igaz, kimondottan fórumos játékokat csak 2014 elején kezdtünk el. Pont az, amelyiket te is olvasod és aminek örülünk! Szerintem te vagy az egyetle-- nem, talán te és még valaki van, aki olvassa, más nem. Szóval jó érzés. ^^

Yui is nagyon köszöni: ő is ugyan úgy örül a pozitív szavaknak, mint én! *-*

Ami az én tehetségemet illeti, néha van, néha nincs, ez ilyen... attól függ, a múzsa éppen hol tanyázik, nálam, vagy épp a tengeren túlon :'D

Szóval köszönjük még egyszer! ^^

Eliffe & Yui


2013.07.31. 22:37 Idézet
Lyn

Sziasztok!
A lap még mindig... sőt egyre szuperebb, csak így tovább! ;-)


Szia, Lyn! ^^

Nagyon szépen köszönjük, jól esett, hogy kaptunk ilyesmit!! *-* Ki is rakjuk az Ajándékainkhoz! ;)

Eliffe & Yui


2013.07.26. 19:11 Idézet
Innana

Szia Yui és Eliffe!

Eszméletlenül jó az oldalad!

Látom sok érdekességben bővelkedik.Az oldal külleme is lenyűgöző!

Szeretettel meghívlak ez oldalam által rendezett fantasy cikkíró versenyre!

Tővebb infó: pumpkin-lantern.gp


2012.11.27. 00:07 Idézet
Dóri

Sziasztok!

Le a kalappal, nagyon szép, stílusos lett az oldal kívül-belül! Grafikában verhetetlenek vagytok. Csak így tovább! :)

További jó szerkesztgetést kíván,
Dóri


Szia!

Köszönjük :)

Yui & Eliffe


2012.07.17. 19:19 Idézet
Jack

Sziasztok!

Eliffe említette, hogy ha megnyílik a szerepes oldalam, szívesen megnézné. Nos, szeretnélek meghívni titeket. Animés szerepjáték, valószínűleg hasonló, mint ennek az oldalnak a témája.

novels.gportal.hu

Ha benne vagytok, írjatok. :)
Amúgy nyugodtan töröljétek ezt a bejegyzést...
*égapofája*

(Ne tévesszen meg a Jack név, Eliffe tudja [remélem], hogy ki vagyok, de csitt xD)


Szia! :D

Hát persze, hogy tudom, ki vagy :P de nem fedlek fel, ha nem akarod :) Részemről be is lesek, körbenézek, hogy mit is hoztál össze. ^^ Yuinak is szólok majd, hátha... :)

Eliffe


2012.05.19. 10:56 Idézet
he84

Jó az oldal, bár nem ismerem azt, amiről szól.

Indítottam egy petíciót, kérlek olvassátok el és írjátok alá, köszi:
http://www.peticiok.com/inuyashatfolytassakmagyarul


Hejho!

Én meglestem... :) de én személy szerint nem hiszek az ilyen petíciókban, mert még soha nem értünk el ilyesmivel semmit, pedig nem egyet írtam alá :D szóval ezúttal kihagyom, nem kergetek híú ábrándokat :P

Eliffe


2012.03.04. 20:00 Idézet
Astrid ( Kahi )

Hello csajok!

Naon jó az oldalatok. A karaktereitek naon jól kivannak találva ahogy a sztorik / szerepjátékok is. Látom jó sok versenyt hírdettek a kis árva álmodozó lelkeknek. Csak így tovább. Yu-téged alig látlak Chat-ban.

Legyetek jók

További jó szerkesztgetést és álmodozást

 


Szia, drága Kahi!

Félreértések elkerülése végett, egy mondatot kitörlök az üzidből, majd megmondom, miért :)
Másfelől, köszönjük szépen a dicséretet! ^^ Próbálunk minél többet kihozni az oldalból, meg magából a játékból is, persze. Én épp egy új sztorit írok, bár az nem ma fog kikerülni az oldalra. Max, majd hétvége környékén xD

Te is legyél jó, köszi, hogy írtál! ^^

Eliffe


2011.07.15. 23:07 Idézet
Fanni

Sziasztok! :)

Köszönöm a dicséretet, örülök, h tetszik az oldal :DD <3
A tiétek is nagyon szép, természetesen benne vagyok a cserében ^^
Nálam is van Elite csere, majd akkor kiraklak benneteket :DD

~Fanni


Szia Fanni! ^^

Bár oldalt nem linkeltél, tudom, melyik a tiéd ;D Köszönjük a dicséretet és természetesen ki is rakunk az Elitekhez *-*

Eliffe


2011.06.18. 18:22 Idézet
Dorie

Sziasztok! Nagyon szívesen szerepjátékoznék, sőt szerepjátékoznánk barátnőmmel, ha tudnánk, hol lehet. Nem teljesen látom át az oldalt, hogy mi hogy van. Én nem vagyok túl jártas az anime világában, barátnőm, Tinca viszont igen, de ő sem igazán érti, hogy akkor ez tulajdonképpen hogyan is van, a karakterek, és maga a szerepjáték hogyan alakít ki egy anime-t.

A cseréről: ha tudnánk játszani, nagyon szívesen cserélnék veletek.

Üdv, Dorie (dream-host.gp)


Szia Dorie!

Köszönöm, hogy válaszoltál! :D Viszont kicsit félreértettél. Az oldaladra válaszoltam, elég hosszan *.* A cseréről is odaírtam. Várom a mihamarabbi válaszod ^^

Eliffe


2011.06.18. 12:33 Idézet
Saki & Kahi

Bocsi, ez lemaradt....Nagyon aranyos és szép oldalatok van. Gratula. További jó szerkesztgetést.^^


Köszönjük szépen *-*

Eliffe


2011.06.18. 12:31 Idézet
Saki & Kahi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük, amit az oldalról mondtál Eliffe, de.....Légyszi legközelebb olvasd el a chat szabályait, mivel a chatben cserét nem lehet kérni. (allergiás vok már arra, hogy ha vki nem figyel) Mivel első hibád volt, elnézem, nincs harag vagy ilyesmi. Cseréket a VK-ban lehet kérni....Milyen cserére gondoltatok? Választ a chatbe kérjük.

Saki & Kahi


Sziasztok! ^^

Bocsi mégegyszer, már írtam a chatbe =) 

Eliffe


2011.06.17. 00:53 Idézet
God2.0 XD

Halih !
Ha szeretnéd Teljesen ingyen és mindenféle ellenszolgáltatás igénye nélkül hirdetni a weboldaladat. ajánlom az oldalam ;)
http://ingyenes-hirdetes.gportal.hu


Szia!

Köszi :D

Eliffe


2011.05.09. 17:37 Idézet
Mea

Így is szeretném a társoldalkodást, máris kiraklak benneteket akkor! Köszönöm szépen:)))

Mea


Rendicsek! =) Ki is raklak!  ^^

Eliffe


2011.05.09. 17:21 Idézet
Nina

Sziasztok, mivel ti is szerepjátékos oldal vagytok, ezért arra gondoltam, lehetnénk-e esetleg társoldalak? Én kiraknálak benneteket a fórumra, és ti is engem. Valószínűleg tudjátok, milyen nehéz beindítani egy szerepjátékos (főleg egy Tekkeneset) ezért arra kérlek Benneteket, segítsetek! A választ előre is köszönöm, ha elutasító, akkoris!

www.armleg.com/tetekkenrpg

Mea


Szia Mea!

Írtam hozzád! =)

Eliffe


[19-1]

 
Rólunk szól

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui

Yui23 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Yui ezt hallgatja:
-

Eliffe

Eliffe24 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Eliffe ezt hallgatja:
Selena Gomez - Kill em with kindness & Enrique Iglesias - Duele el corazon

 
Interaktív

      

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe

 Cserét szeretnél? Olvasd el! 

Ikonok a társalgóhoz
Játékunk ikonbázisa

 
Társaink

    
    
    
    
    

Lekerültek
Szabad ikonok

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2017


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT