SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

_____________________________________________________________________________________

SMILE ~ YOU AND ME ~

 

"Seattle az Egyesült Államok észak-nyugati régiójának (Pacific Northwest) legnagyobb városa Washington államban, Puget Sound és a Washington-tó között terül el, 174 km-re délre a kanadai határtól." Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. 4 és fél éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet. Amber mára már boldog kapcsolatban van Ryannel a megcsalások ellenére is, Susannak pedig... mindig is egyszerűbb dolga volt Markkal, akivel már a legelső pillanatban kölcsönösen vonzódtak a másikhoz.

~.o🌸o.~

 

Kiemelném a legelső shounen-ai párosunkat, Eisakut (tanár) és Misakit (diák), akiket egy emelt magyaros óra ihletett meg és eleinte azt hiszem, kicsit visszafogottan álltunk a témához. Valljuk be, kezdők voltunk a dologban, ahogy a karaktereink is. De hamar összeszoktak, viszont sok bonyodalmat okoztunk nekik Ei felbukkanó ex-fiújával, Junnal, aki mára már túl van egy baleseten és öngyilkosságon is, bár úgy tűnik, ő is megtalálta végre élete szerelmét, Yuu személyében. Rajtuk kívül még nem egy shounen-ai páros került fel a listánkra, annyira megkedveltük úgymond a "műfajt".
Ha már az iskolai karaktereknél járunk, meg kell említenem a suli igazgatóját, Narumit, akinek bizony vannak furcsa dolgai. Szeret mások életében mászkálni, ahelyett, hogy a saját magánéletét építgetné. A későbbiek során összejön egy Sayu nevezetű, rámenős, vagány csajszival, de hamar rájön, hogy neki nem erre van szüksége. Később Hollyban találja meg az igaz szerelmet.
 
Aztán, menjünk tovább. Egy aranyos cukrászda, melynek mélyén egy magányosabb srác tengette mindennapjait, mint cukrász és mint eladó; ez volna Yamakasi, aki pont ebben az üzletben ismerkedett meg élete párjával és akivel már összeházasodtak, gyermeket várnak. De Yama élete nem csak ebből állt - és itt kicsit szerteágazik a történet. A fiú apja, Michael és a férfi fogadott fiának, Leonardnak az életébe is betekintést nyerhetünk. Nyomon követhetjük, ahogy Michael Yama megbocsátásáért dolgozik, aztán azt is, hogy Leonard miként vezetget el egy Titkos szervezetet (amiről mellesleg a fél város minimum tud), majd esik szerelembe a titkárnőjével, Lorieval, végül alapít családot. De Michaelt sem kell félteni, hamar jön az életébe az utolsó, nagybetűs Szerelem, Joy személyében.
Nos, ha ez még nem lenne elég, Michael múltjához kapcsolódóan felbukkan Kaname is, aki a férfi egykori kedvesének a fia. De hogy velük mi lesz, az egy jó kérdés - de annyi biztos, hogy Michaelnek népes egy családja van, akár vérszerinti rokonokról beszélünk, akár fogadott gyerekekről (hisz akad pár).
 

 

Menjünk most egy kicsit messzebb. Seattle határában húzódik meg a katonai tábor, ahol Kyle tengeti mindennapjait és aki nagyon szeret a húgával, Natalieval évődni (aki a kanadai sereg egyik vezető egyénisége). Háború tör ki (nem, nem Kyle és Nat között, bár az is nagyon helytálló volna) és ennek következtében történik is egy félreértés. Kyle-t hazaárulónak titulálják, Tessa - aki ekkorra már a kedvese, pedig a szemének hisz, nem annak, amit a férfi mond, így Kyle majdnem meghal, mindenki szeme láttára. A félreértés ezután tisztázódik, de a férfinak időre van szüksége; nem tud visszamenni Tessához, amíg le nem rendezte magában a dolgokat. Tessa már majdnem feladja, hatalomra juttatja a férfit (nekiadja a Vezérezredesi rangot, miután az édesapja meghal) és fogalmazzunk úgy, "világgá" megy. Kyle ekkor tér kicsit magához, Melissa és Kiyosuke (akik mellesleg tanárként dolgoznak abban a suliban, ahol Eisaku is tanít) unszolására. A férfi végül is a lány után megy az egész csapattal. Tessa nem igazán érti, de elfogadja és örül, hogy Kyle visszajött hozzá. Happy end? Azt hiszem.

Van nekünk egy Hathaway Színházunk is, ahol szintén sok karakter megfordul. Az alapötletünket a Rómeó és Júlia musical adta, abból raktuk össze úgymond a szereplőket. Egy-két példa: Heather - Júlia, Blake - Rómeó, Kevin - Mercutio, Chris - Benvolio, Luke - Tybalt, Alexander - Paris és így tovább. A kapcsolatok is nagyjából hasonlóképp alakulnak, mint a darabban, bár itt igyekeztünk a happy endet kihozni. Heather és Blake mára már házasok, a szülők pedig kénytelenek beletörődni a helyzetbe és elfogadni, hogy ők bizony már semmit sem tudnak tenni ellenük. Hmm. Kevin és Chris kapcsolata azért más, mint a darabban, ugyanis itt Chrisnek eléggé megtetszik Kev és rögtön elhatározza, hogy megszerzi magának. Ez pedig... sok viszontagság után, de így is lesz. Mára már jegyben járnak és boldogok együtt.

Toluca Lake Prison. Egy börtön, ahová természetesen az olyanok kerülnek, akik bűnt követtek el - na de mi van, ha ártatlanul kerül be valaki? Az olyanokat ki védi meg? Ilyen ártatlan a gyerekképű Andrew, akit a saját fivére juttatott börtönbe. De ott van Julien is, akit az a nő mocskolt be, akibe szerelmes volt. Az élet nem szép dolgokat művel az emberekkel, de mindenből fel lehet állni, így a karaktereink is megpróbálkoznak vele. És hát, mi sem vagyunk szőrös szívűek, Andy kap egy barátot (akit később a bátyjává avanzsál), Christian személyében, aki igyekszik belelehelni némi életet a kölyökbe... aztán jön a reménysurág, Remington személyében, aki a fejébe veszi, hogy segít Andynek kijutni. A baj csak az, hogy a fiú bátyja, Oliver nem viselkedik kezesbárányként.

 

 

Ha már igazságszolgáltatás, akkor ne feledkezzünk meg az FBI-ról sem, ugyanis vannak karaktereink, akik ott dolgoznak és nem kevés fejfájást okoztunk nekik. Kezdjük Rennel, akinek meg kellett mentenie egy 18 éves fiút egy erőszakos, agresszív, meleg férfitól - és nem volt egyszerű dolga. A későbbiek során felbukkan Ren ikertestvére, Raven is, akivel először nincsenek jóban. Kölcsönösen félreértették egymást a múltban és a jelenben még a régi sérelmeket hordozzák. A félreértés tisztázása után viszont újra egymásra találnak... végül Raven sikeresen csatlakozik az FBI-hoz (a rossz múltja ellenére) és lelkesen próbálkozik a főnökénél, Katrinánál, akibe időközben belezúgott.

Nos, hogy ne szaporítsam már nagyon a szót, egy utolsó előtti párossal hozakodnék elő. Valószínűleg mindenkinek ismerős a klasszikus, Disney által sugárzott Kishableány. A helyzet az, hogy kicsit loptuk az ötletet, ugyanis a játékban felbukkan egy sellő. A neve Aenon és fiú~ Vele ismerkedik meg Keisei, aki megszállottan rajong a vízért és ha teheti, minden nap, minden órában/percben úszna. Amúgy fotózással foglalkozik, meg egy étteremben kisegítő. A kettejük Sorsa akkor fonódik össze, amikor Aenon kicsit közelebb merészkedik a parthoz, mint kellene. Első találkozásuk egészen vicces, hisz Kei először lát sellőt, Aenon pedig először érintkezik emberrel. A későbbiek során felbukkan egy félig polip, félig ember boszorkány, aki Leafának nevezi magát. S bár eleinte viccesnek tűnik, hogy ő egy boszorkány és képes varázsolni, a végén mégiscsak elfogadja a páros a segítséget: Aenon-t végül emberré változtatja. Na de mit vesz el cserébe? Vagy olyan nagylelkű, hogy semmit? Mi lesz Aenonnal és Keiseivel? Hogyan boldogulnak?

Továbbá a játékot még színesíti két karakter, a játék Angyala (Skyler) és a játék Ördöge (Reina). Egyelőre nagy szerepet nem kaptak, de párszor már a karaktereink idegeire mentek.

 

Még sok más párosunk, történetünk van, de azt hiszem, látni lehet, hogy mi mindent kipróbálunk, amit csak lehet. Ezért jó a játék. Bármi megtörténhet, csak fantázia kérdése az egész!

~.o🌸o.~

 

2010. július 25-től

 

_____________________________________________________________________________________

KARAKTEREK

|| Yui karakterei || Akad köztük aranyos kislány, bűnöző, gyilkos, katona, színész, kiskorú, nagykorú, de mindegyik egy része Yuinak. Teljesen megismerni nem tudod, de mégis bepillantást nyerhetsz egy kicsit Yui jellemébe.

|| Eliffe karakterei || Van hercegnő, tragikus múltú karakter, van olyan, aki régóta, és olyan is, aki nem rég kíséri Eliffe életét. Mindegyik karakter egy kis darabja a lánynak. Ismerd meg őt a karakterei által.

||  Leendő generáció || Olyan karakterek, akik majd a jövőben fognak nagy szerepet játszani. Legfőképp Yamáékhoz, Leoékhoz, Michaelékhez és Melissáékhoz kapcsolódóan. Az ő gyermekeik listája van itt, képekkel, rövidke szerepkörrel. Akik már megszülettek, akik a Karaktereinknél is megtalálhatóak.

|| Karakterek a háttérben || Olyan karakterek, akik ritkán bukkannak fel, vagy akiknek már nem szánunk olyan nagy szerepet a játékban. Van köztük olyan is, aki már meghalt~ azaz semmi jelentősége a játékra nézve.

|| A játék galériája || Ez is ehhez az almenühöz kapcsolódik, hiszen ezen az aloldalon a Smile ~You and Me~ c. játék karaktereinek galériáit találhatjátok meg, userenként. Bár az adatlapokról is könnyen el lehet az aloldalra jutni.

 

_____________________________________________________________________________________

MAGA A TÖRTÉNET

 

Erről van itt szó: maga a játék. Mivel elég privát, így regisztrációhoz kötött a megtekintése, de majdnem kivétel nélkül beengedünk mindenkit az oldalra. Ha kíváncsi vagy a történetünkre, itt tudsz olvasgatni. (A részek folyamatosan kerülnek fel, visszamenőleg is!)

   2010-2011-es részek
 2012-es részek
 2013-as részek
 2014-es részek
 2015-ös részek 
 2016-os részek 
 2017-es részek
   A múlt játékai
 Alternatív szálak
 Sky & Rei show műsora

 

_____________________________________________________________________________________

CIKKEK

 

A játékunkhoz kapcsolódó extra cikkeket, leírásokat találhatjátok itt. A városunk térképe, amit Yui készített nekünk, egyéb érdekességek, a leendő generációnk és a többi. Mindenféle dolog, ami még érdekelhet titeket... vagy ha titeket nem, minket biztosan...

   Seattle Térkép
 Karakterek születésnapjai
 Naru egy aktájának tartalma
 Érdekességek
 Devil and Angel
 Szervezetek
 Állatok a játékban
 Mérföldkövek
   Zenekarjaink
 Aranyköpések
 A karaktereink nem angyalok
 A III. Világháború
 Kulisszák mögött
 Smile ~YM~ Live Action
 Facts ~ Tények

 

_____________________________________________________________________________________

LÉTESÍTMÉNYEK / INTÉZMÉNYEK

 

A játékban felbukkanó intézmények rövid leírása, karakterek rendszerezése bizonyos fokig és az amerikai, illetve kanadai katonaságról pár szó: kik a tagok és milyen céljaik vannak. Habár a háborúskodásnak már vége...

   Seattle High School
 Hathaway Színház
 Camilla Hospital
 Seattle Police Station
   Toluca Lake Prison
 
 Amerikai katonaság
 Kanadai katonaság

 

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték