Bevezető
   

Az oldal bezárt.

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

24 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


25 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

╔════ SMILE ~ YOU AND ME ~ ════╗

"Seattle az Egyesült Államok észak-nyugati régiójának (Pacific Northwest) legnagyobb városa Washington államban, Puget Sound és a Washington-tó között terül el, 174 km-re délre a kanadai határtól." Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. 4 és fél éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet. Amber mára már boldog kapcsolatban van Ryannel a megcsalások ellenére is, Susannak pedig... mindig is egyszerűbb dolga volt Markkal, akivel már a legelső pillanatban kölcsönösen vonzódtak a másikhoz.

╚════════════════════╝

oOo
 


 


Kiemelném a legelső shounen-ai párosunkat, Eisakut (tanár) és Misakit (diák), akiket egy emelt magyaros óra ihletett meg és eleinte azt hiszem, kicsit visszafogottan álltunk a témához. Valljuk be, kezdők voltunk a dologban, ahogy a karaktereink is. De hamar összeszoktak, viszont sok bonyodalmat okoztunk nekik Ei felbukkanó ex-fiújával, Junnal, aki mára már túl van egy baleseten és öngyilkosságon is, bár úgy tűnik, ő is megtalálta végre élete szerelmét, Yuu személyében. Rajtuk kívül még nem egy shounen-ai páros került fel a listánkra, annyira megkedveltük úgymond a "műfajt".
Ha már az iskolai karaktereknél járunk, meg kell említenem a suli igazgatóját, Narumit, akinek bizony vannak furcsa dolgai. Szeret mások életében mászkálni, ahelyett, hogy a saját magánéletét építgetné. A későbbiek során összejön egy Sayu nevezetű, rámenős, vagány csajszival, de hamar rájön, hogy neki nem erre van szüksége. Később Hollyban találja meg az igaz szerelmet.
Aztán, menjünk tovább. Egy aranyos cukrászda, melynek mélyén egy magányosabb srác tengette mindennapjait, mint cukrász és mint eladó; ez volna Yamakasi, aki pont ebben az üzletben ismerkedett meg élete párjával és akivel már összeházasodtak, gyermeket várnak. De Yama élete nem csak ebből állt - és itt kicsit szerteágazik a történet. A fiú apja, Michael és a férfi fogadott fiának, Leonardnak az életébe is betekintést nyerhetünk. Nyomon követhetjük, ahogy Michael Yama megbocsátásáért dolgozik, aztán azt is, hogy Leonard miként vezetget el egy Titkos szervezetet (amiről mellesleg a fél város minimum tud), majd esik szerelembe a titkárnőjével, Lorieval, végül alapít családot. De Michaelt sem kell félteni, hamar jön az életébe az utolsó, nagybetűs Szerelem, Joy személyében.
Nos, ha ez még nem lenne elég, Michael múltjához kapcsolódóan felbukkan Kaname is, aki a férfi egykori kedvesének a fia. De hogy velük mi lesz, az egy jó kérdés - de annyi biztos, hogy Michaelnek népes egy családja van, akár vérszerinti rokonokról beszélünk, akár fogadott gyerekekről (hisz akad pár).  
Menjünk most egy kicsit messzebb. Seattle határában húzódik meg a katonai tábor, ahol Kyle tengeti mindennapjait és aki nagyon szeret a húgával, Natalieval évődni (aki a kanadai sereg egyik vezető egyénisége). Háború tör ki (nem, nem Kyle és Nat között, bár az is nagyon helytálló volna) és ennek következtében történik is egy félreértés. Kyle-t hazaárulónak titulálják, Tessa - aki ekkorra már a kedvese, pedig a szemének hisz, nem annak, amit a férfi mond, így Kyle majdnem meghal, mindenki szeme láttára. A félreértés ezután tisztázódik, de a férfinak időre van szüksége; nem tud visszamenni Tessához, amíg le nem rendezte magában a dolgokat. Tessa már majdnem feladja, hatalomra juttatja a férfit (nekiadja a Vezérezredesi rangot, miután az édesapja meghal) és fogalmazzunk úgy, "világgá" megy. Kyle ekkor tér kicsit magához, Melissa és Kiyosuke (akik mellesleg tanárként dolgoznak abban a suliban, ahol Eisaku is tanít) unszolására. A férfi végül is a lány után megy az egész csapattal. Tessa nem igazán érti, de elfogadja és örül, hogy Kyle visszajött hozzá. Happy end? Azt hiszem.

Van nekünk egy Hathaway Színházunk is, ahol szintén sok karakter megfordul. Az alapötletünket a Rómeó és Júlia musical adta, abból raktuk össze úgymond a szereplőket. Egy-két példa: Heather - Júlia, Blake - Rómeó, Kevin - Mercutio, Chris - Benvolio, Luke - Tybalt, Alexander - Paris és így tovább. A kapcsolatok is nagyjából hasonlóképp alakulnak, mint a darabban, bár itt igyekeztünk a happy endet kihozni. Heather és Blake mára már házasok, a szülők pedig kénytelenek beletörődni a helyzetbe és elfogadni, hogy ők bizony már semmit sem tudnak tenni ellenük. Hmm. Kevin és Chris kapcsolata azért más, mint a darabban, ugyanis itt Chrisnek eléggé megtetszik Kev és rögtön elhatározza, hogy megszerzi magának. Ez pedig... sok viszontagság után, de így is lesz. Mára már jegyben járnak és boldogok együtt.


 

 

Toluca Lake Prison. Egy börtön, ahová természetesen az olyanok kerülnek, akik bűnt követtek el - na de mi van, ha ártatlanul kerül be valaki? Az olyanokat ki védi meg? Ilyen ártatlan a gyerekképű Andrew, akit a saját fivére juttatott börtönbe. De ott van Julien is, akit az a nő mocskolt be, akibe szerelmes volt. Az élet nem szép dolgokat művel az emberekkel, de mindenből fel lehet állni, így a karaktereink is megpróbálkoznak vele. És hát, mi sem vagyunk szőrös szívűek, Andy kap egy barátot (akit később a bátyjává avanzsál), Christian személyében, aki igyekszik belelehelni némi életet a kölyökbe... aztán jön a reménysurág, Remington személyében, aki a fejébe veszi, hogy segít Andynek kijutni. A baj csak az, hogy a fiú bátyja, Oliver nem viselkedik kezesbárányként.

Ha már igazságszolgáltatás, akkor ne feledkezzünk meg az FBI-ról sem, ugyanis vannak karaktereink, akik ott dolgoznak és nem kevés fejfájást okoztunk nekik. Kezdjük Rennel, akinek meg kellett mentenie egy 18 éves fiút egy erőszakos, agresszív, meleg férfitól - és nem volt egyszerű dolga. A későbbiek során felbukkan Ren ikertestvére, Raven is, akivel először nincsenek jóban. Kölcsönösen félreértették egymást a múltban és a jelenben még a régi sérelmeket hordozzák. A félreértés tisztázása után viszont újra egymásra találnak... végül Raven sikeresen csatlakozik az FBI-hoz (a rossz múltja ellenére) és lelkesen próbálkozik a főnökénél, Katrinánál, akibe időközben belezúgott.


  
Nos, hogy ne szaporítsam már nagyon a szót, egy utolsó előtti párossal hozakodnék elő. Valószínűleg mindenkinek ismerős a klasszikus, Disney által sugárzott Kishableány. A helyzet az, hogy kicsit loptuk az ötletet, ugyanis a játékban felbukkan egy sellő. A neve Aenon és fiú~ Vele ismerkedik meg Keisei, aki megszállottan rajong a vízért és ha teheti, minden nap, minden órában/percben úszna. Amúgy fotózással foglalkozik, meg egy étteremben kisegítő. A kettejük Sorsa akkor fonódik össze, amikor Aenon kicsit közelebb merészkedik a parthoz, mint kellene. Első találkozásuk egészen vicces, hisz Kei először lát sellőt, Aenon pedig először érintkezik emberrel. A későbbiek során felbukkan egy félig polip, félig ember boszorkány, aki Leafának nevezi magát. S bár eleinte viccesnek tűnik, hogy ő egy boszorkány és képes varázsolni, a végén mégiscsak elfogadja a páros a segítséget: Aenon-t végül emberré változtatja. Na de mit vesz el cserébe? Vagy olyan nagylelkű, hogy semmit? Mi lesz Aenonnal és Keiseivel? Hogyan boldogulnak?
Továbbá a játékot még színesíti két karakter, a játék Angyala (Skyler) és a játék Ördöge (Reina). Egyelőre nagy szerepet nem kaptak, de párszor már a karaktereink idegeire mentek.

 

Még sok más párosunk, történetünk van, de azt hiszem, látni lehet, hogy mi mindent kipróbálunk, amit csak lehet. Ezért jó a játék. Bármi megtörténhet, csak fantázia kérdése az egész!

 

2010. július 25-től

 

░░░░░░ KARAKTEREK ░░░░░░

|| Yui karakterei || Akad köztük aranyos kislány, bűnöző, gyilkos, katona, színész, kiskorú, nagykorú, de mindegyik egy része Yuinak. Teljesen megismerni nem tudod, de mégis bepillantást nyerhetsz egy kicsit Yui jellemébe.

|| Eliffe karakterei || Van hercegnő, tragikus múltú karakter, van olyan, aki régóta, és olyan is, aki nem rég kíséri Eliffe életét. Mindegyik karakter egy kis darabja a lánynak. Ismerd meg őt a karakterei által.

||  Leendő generáció || Olyan karakterek, akik majd a jövőben fognak nagy szerepet játszani. Legfőképp Yamáékhoz, Leoékhoz, Michaelékhez és Melissáékhoz kapcsolódóan. Az ő gyermekeik listája van itt, képekkel, rövidke szerepkörrel. Akik már megszülettek, akik a Karaktereinknél is megtalálhatóak.

|| Karakterek a háttérben || Olyan karakterek, akik ritkán bukkannak fel, vagy akiknek már nem szánunk olyan nagy szerepet a játékban. Van köztük olyan is, aki már meghalt~ azaz semmi jelentősége a játékra nézve.

|| A játék galériája || Ez is ehhez az almenühöz kapcsolódik, hiszen ezen az aloldalon a Smile ~You and Me~ c. játék karaktereinek galériáit találhatjátok meg, userenként. Bár az adatlapokról is könnyen el lehet az aloldalra jutni.

 

░░░ MAGA A TÖRTÉNET ░░░

Erről van itt szó: maga a játék. Mivel elég privát, így regisztrációhoz kötött a megtekintése, de majdnem kivétel nélkül beengedünk mindenkit az oldalra. Ha kíváncsi vagy a történetünkre, itt tudsz olvasgatni. (A részek folyamatosan kerülnek fel, visszamenőleg is!)
 


 2010-2011-es részek
 2012-es részek
 2013-as részek
 2014-es részek
 2015-ös részek 
 2016-os részek 
 2017-es részek


 A múlt játékai
 Alternatív szálak
 Sky & Rei show műsora
  
  
  
 

 

░░░░░░░ { CIKKEK ░░░░░░░

A játékunkhoz kapcsolódó extra cikkeket, leírásokat találhatjátok itt. A városunk térképe, amit Yui készített nekünk, egyéb érdekességek, a leendő generációnk és a többi. Mindenféle dolog, ami még érdekelhet titeket... vagy ha titeket nem, minket biztosan...
 


 Seattle Térkép
 Karakterek születésnapjai
 Naru egy aktájának tartalma
 Érdekességek
 Devil and Angel
 Szervezetek
 Állatok a játékban
 Mérföldkövek


 Zenekarjaink
 Aranyköpések
 A karaktereink nem angyalok
 A III. Világháború
 Kulisszák mögött
 Smile ~YM~ Live Action
 Facts ~ Tények
 

 

░░░ LÉTESÍTMÉNYEK / INTÉZMÉNYEK ░░░

A játékban felbukkanó intézmények rövid leírása, karakterek rendszerezése bizonyos fokig és az amerikai, illetve kanadai katonaságról pár szó: kik a tagok és milyen céljaik vannak. Habár a háborúskodásnak már vége...
 


 Seattle High School
 Hathaway Színház
 Camilla Hospital
 Seattle Police Station


 Toluca Lake Prison
 
 Amerikai katonaság
 Kanadai katonaság

 

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!