Bevezető
   

Az oldal bezárt.

Oldalunk 2010. július 25-én indult el és egy privát játéknak ad otthont. Azaz nem is egynek, hanem már többnek, ugyanis az oldalunk évről-évre gyarapodott. Eleinte csak karakterekkel, majd újabb és újabb világokkal, amiknek hatására néhány aloldalt is meg kellett nyitnunk. A lelkesedésünk meg-megtört az évek során, de itt vagyunk. Eltelt 7 év és folytatjuk, mert imádunk játszani. Akit érdekel, miféle történeket írunk, avagy miféle kalandokban veszünk részt, az nyugodtan nézzen körbe és vesse bele magát a sorokba: ismerje meg a karaktereinket, aztán lapozza fel a játékainkat.

 
A szerkesztőség
   

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui
 

24 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

c •  •  • d

Eliffe
 


25 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  
 
Társaink
   

A csere részlegünk. Aktív, igényes oldalak jelentkezését várjuk! Saját írásokkal, rajzokkal foglalkozó oldalak előnyben vannak!

      
      
      

Szabad ikonok

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aneloth ~ a mi mesénk

 

 

"Valaha sötétség és káosz lepte el a világot. Ez a boszorkánymesterség és varázslás ideje volt. Amikor senki sem szállt szembe a gonosszal. Annak az időnek... vége!"

világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy általunk kitalált, régi, alternatív korba. Ez pedig nem más, mint az: Aneloth. E kor időszámítása alapján 5934-ben járunk (de vannak még régebbi játékaink is). Hercegek és hercegnők kora, furcsa boszorkányokkal, istenekkel, ahol bármi megtörténhet, mint a mesében. A játékban felbukkannak új karakterek is, akik eddig nem szerepeltek a Smile ~You and me~ c. sorozatban. Ilyen például a Shikari királyságának Hercege és Hercegnője, Aramis és Charity; vagy a Arion királyságának Béka Urasága, Cannone Herceg és Violette, a lány, aki végül felszabadítja a férfit és (a tervek szerint) visszaadja neki emberi alakját; ezen kívül még Rakuen császársága is teljesen új karaktergárdát vonultat fel. Ami viszont Laerwen királyságát illeti: a karakterek túlnyomó többsége már ismerős lehet. A történet jelenleg négy ország mindennapjait mutatja be korhűen. Háborúk, viszályok... és minden más, ami csak kell.
 
Kis érdekesség: 2012. júliusában beszéltünk először arról, hogy kellene egy hasonló játék (Again.GP-n lett volna. Első fejléceink: 01, 02). Akkoriban nyitott szerepjátéknak gondoltuk, el is kezdtük az oldalt, de végül félbemaradt az egész. 2013-ban pedig itt, Style.GP-n indítottunk el a játékot, ami azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal halad.
 

 

A térkép egy nagyobb területét foglalja el a Laerwen királyság. Annak idején még egész kicsi volt a királyság, de az összes uralkodó, aki eddig hatalomhoz jutott, mást sem akart: terjeszkedni. Ezek leginkább háborúkkal valósultak meg. Jelenleg Claude Faraday vezeti az országot, de ő békésebb, mint az eddigi uralkodók. A háború távol áll tőle és inkább szövetségesek gyűjtene, mintsem ellenségeket. Ezért akarja a lányát hozzáadni egy herceghez...

 

Laerwen Királyság

 

Feljegyzések

 


† Laerwen története
Fontosabb helyszínek
† A királyság vallása


† Időszámítás, időjárás
A királyság térképe
† Kapcsolatok más országokkal

   

A kor kiemelkedő karakterei

   
Claude Faraday
Király
Leonard Garcia
Tolvajok Fejedelme
Loreley Faraday
Hercegnő
Hizumi Mizushiro
Akárki
Michael Speak
Nemes / Bérgyilkos
Grace Rodriguez
Rabló lány
Midori Miyazaki
Nemes
Seiji Yuasa
Pap
Ryouko Miyazaki
Nemes
Issei Kurosawa
Falusi tanító
Kaname Miyazaki
Nemes
Takumi Serizawa
Falusi gyerek / Tanár
Haruka Miyazaki
Nemes
Eisaku Hara
Akárki
Naoya Nakamura
Szolgáló
Misaki Sato
Akárki
Sheila
Szobalány
Jun Serizawa
Akárki
Kirie Nakanoi
Szolgáló
Yuu
Akárki
Yamakasi Speak
Csavargó
Tristan
Akárki
Yume Aoki
Akárki
Valaki
xy

 

Arion Királysága békés és csendes vidéknek mondható. Az itt élők leginkább földműveléssel  foglalkoznak hála a vidék nagyszerű természeti adottságainak. Ez mellett pedig virágzik a kereskedelem is. Rengeteg kereskedelmi út halad át az ország területén. A birodalom területileg elég nagynak mondható, jó szövetséges és katonai ereje sem elhanyagolható. Bár szerencsére nincs szükségük sűrűn erőszakos beavatkozásokra. Ha akarná, akkor akármikor lezárhatá az összes kereskedelmi útvonalat ami átvezet a területen, és akkor a többi ország bajban lenne...

 

Arion Királyság

 

Feljegyzések

 


† Arion története
Fontosabb helyszínek
† A királyság vallása


† Időszámítás, időjárás
† A királyság térképe
† Kapcsolatok más országokkal
   

A kor kiemelkedő karakterei

   
Cannone A. Lorraine
A király
Raphael Damours
Boszorkány
Violette
Falusi leány
Angela Damours
Boszorkány
Livius Vessalius
Can tanácsosa
Élisée LaFromboise
Nemes úrfi
Lucien Fontaine
Katona fiú
Cosette R. Larousse
Nemes kisasszony
Nathanaël Choquet
Mindenes
Melody Thiers
Cselédlány
Yuri Ichinose
Bűnöző
Madeline
Boszorkány

 

Shikari már évszázadok óta az egyik legveszélyesebb országnak számít a térképen. Erős törvények uralják az országot és a vezetők a vérontástól sem rettennek vissza. A mai napig szívesen tartanak nyilvános kivégzéseket és ki tudja mik történnek még a várfalak mögött, a sötét utcákon vagy a börtönökben. Mindenhol ott van a veszély, hogy valakit kirabolnak, elrabolnak vagy megölnek. A királyi család tagjai sem mondhatóak szentnek. A családon belüli viszálykodások, gyilkosságok a történelem folyamán már természetessé váltak. Csak két dolog érdekli őket: a pénz és a hatalom.

 

Shikari Királyság

 

Feljegyzések

 


† Shikari története
Fontosabb helyszínek
† A királyság vallása


† Időszámítás, időjárás
† A királyság térképe
† Kapcsolatok más országokkal
   

A kor kiemelkedő karakterei

   
Charity
Hercegnő
Reo Mikaze
Akárki
Chester Hell
Akárki
Kailynn Moore
Kalóz
Keita Hirano
Falusi fiú
Miyagi Makishima
Akárki
Sorata Sayuki
Akárki
Koujirou Tsunemori
Akárki
Keiko Hirano
Akárki
Ai Mikaze
Matróz fiú

 

A térkép keleti felén terül el Rakuen császársága. Évszázadok óta elszigetelten éltek más országoktól, kultúráktól. Így mondhatni keveset tudnak a külvilágról. De itt az ideje, hogy megtörjön a jég, az ország jelenlegi uralkodója, Kagetora, úgy döntött, hogy nyit a szomszédos országok felé. Eléggé friss még ez a gondolat, így megosztottak a vélemények róla. Rakuen önmagában erős országnak mondható, de szövetségesekre nekik is szükségük van...

 

Rakuen Császárság

 

Feljegyzések

 


† Rakuen története
Fontosabb helyszínek
† A királyság vallása


† Időszámítás, időjárás
† A királyság térképe
† Kapcsolatok más országokkal
   

A kor kiemelkedő karakterei

   
Kaguya-hime
Hercegnő
Kagetora
Az uralkodó
Michiaki Himawari
Harcos
Kaito Wakabayashi
A királyi jobbkéz
Kiria Tanabata
Szobalány
Itaru Araki
A merénylő
Teruaki Himawari
Harcos
Shirasu Kinjou
Harcos

 

Aki kíváncsi az Aneloth korban levő játékunkra, az nyugodtan lapozza fel a régi, poros könyveket és ismerje meg a mesénket! Változatos, több szálon futó történetek, amik nem csak a királyságokkal kapcsolatosak, hanem a közemberekkel, illetve a Shikari birodalom kalózaival is foglalkoznak.

 

A korunk minden pillanata

 

•  Fellapozom a régi könyvet!  •

Szállóigék poros lapjai

Megsárgult festmények

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2018

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!