SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 

 

_____________________________________________________________________________________

Aneloth ~ a mi mesénk

 

"Valaha sötétség és káosz lepte el a világot. Ez a boszorkánymesterség és varázslás ideje volt. Amikor senki sem szállt szembe a gonosszal. Annak az időnek... vége!"

 

~.oo.~

 

𝕬 világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy általunk kitalált, régi, alternatív korba. Ez pedig nem más, mint az: Aneloth. E kor időszámítása alapján 5934-ben járunk (de vannak még régebbi játékaink is). Hercegek és hercegnők kora, furcsa boszorkányokkal, istenekkel, ahol bármi megtörténhet, mint a mesében. A játékban felbukkannak új karakterek is, akik eddig nem szerepeltek a Smile ~You and me~ c. sorozatban. Ilyen például a Shikari királyságának Hercege és Hercegnője, Aramis és Charity; vagy a Arion királyságának Béka Urasága, Cannone Herceg és Violette, a lány, aki végül felszabadítja a férfit és (a tervek szerint) visszaadja neki emberi alakját; ezen kívül még Rakuen császársága is teljesen új karaktergárdát vonultat fel. Ami viszont Laerwen királyságát illeti: a karakterek túlnyomó többsége már ismerős lehet. A történet jelenleg négy ország mindennapjait mutatja be korhűen. Háborúk, viszályok... és minden más, ami csak kell.
 
Kis érdekesség: 2012. júliusában beszéltünk először arról, hogy kellene egy hasonló játék (Again.GP-n lett volna. Első fejléceink: 01, 02). Akkoriban nyitott szerepjátéknak gondoltuk, el is kezdtük az oldalt, de végül félbemaradt az egész. 2013-ban pedig itt, Style.GP-n indítottunk el a játékot, ami azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal halad.
 
 
~ ❈❈ ~

 

_____________________________________________________________________________________

Laerwen Királyság

 

A térkép egy nagyobb területét foglalja el a Laerwen királyság. Annak idején még egész kicsi volt a királyság, de az összes uralkodó, aki eddig hatalomhoz jutott, mást sem akart: terjeszkedni. Ezek leginkább háborúkkal valósultak meg. Jelenleg Claude Faraday vezeti az országot, de ő békésebb, mint az eddigi uralkodók. A háború távol áll tőle és inkább szövetségesek gyűjtene, mintsem ellenségeket. Ezért akarja a lányát hozzáadni egy herceghez...

 

  Claude Faraday
Király
Leonard Garcia
Tolvajok Fejedelme
  Loreley Faraday
Hercegnő
Hizumi Mizushiro
Akárki
  Michael Speak
Nemes / Bérgyilkos
Grace Rodriguez
Rabló lány
  Midori Miyazaki
Nemes
Seiji Yuasa
Pap
  Ryouko Miyazaki
Nemes
Issei Kurosawa
Falusi tanító
  Kaname Miyazaki
Nemes
Takumi Serizawa
Falusi gyerek / Tanár
  Haruka Miyazaki
Nemes
Eisaku Hara
Akárki
  Naoya Nakamura
Szolgáló
Misaki Sato
Akárki
  Sheila
Szobalány
Jun Serizawa
Akárki
  Kirie Nakanoi
Szolgáló
Yuu
Akárki
  Yamakasi Speak
Csavargó
Tristan
Akárki
  Yume Aoki
Akárki
Valaki
xy

 

_____________________________________________________________________________________

Arion Királyság

 

Arion Királysága békés és csendes vidéknek mondható. Az itt élők leginkább földműveléssel  foglalkoznak hála a vidék nagyszerű természeti adottságainak. Ez mellett pedig virágzik a kereskedelem is. Rengeteg kereskedelmi út halad át az ország területén. A birodalom területileg elég nagynak mondható, jó szövetséges és katonai ereje sem elhanyagolható. Bár szerencsére nincs szükségük sűrűn erőszakos beavatkozásokra. Ha akarná, akkor akármikor lezárhatá az összes kereskedelmi útvonalat ami átvezet a területen, és akkor a többi ország bajban lenne...

 

  Cannone A. Lorraine
A király
Raphael Damours
Boszorkány
  Violette
Falusi leány
Angela Damours
Boszorkány
  Livius Vessalius
Can tanácsosa
Élisée LaFromboise
Nemes úrfi
  Lucien Fontaine
Katona fiú
Cosette R. Larousse
Nemes kisasszony
  Nathanaël Choquet
Mindenes
Melody Thiers
Cselédlány
  Yuri Ichinose
Bűnöző
Madeline
Boszorkány

 

_____________________________________________________________________________________

Shikari Királyság

 

Shikari már évszázadok óta az egyik legveszélyesebb országnak számít a térképen. Erős törvények uralják az országot és a vezetők a vérontástól sem rettennek vissza. A mai napig szívesen tartanak nyilvános kivégzéseket és ki tudja mik történnek még a várfalak mögött, a sötét utcákon vagy a börtönökben. Mindenhol ott van a veszély, hogy valakit kirabolnak, elrabolnak vagy megölnek. A királyi család tagjai sem mondhatóak szentnek. A családon belüli viszálykodások, gyilkosságok a történelem folyamán már természetessé váltak. Csak két dolog érdekli őket: a pénz és a hatalom.

 

  Charity
Hercegnő
Reo Mikaze
Akárki
  Chester Hell
Akárki
Kailynn Moore
Kalóz kezdemény
  Keita Hirano
Falusi fiú
Miyagi Makishima
Akárki
  Sorata Sayuki
Akárki
Koujirou Tsunemori
Akárki
  Keiko Hirano
Akárki
Ai Mikaze
Matróz fiú

 

_____________________________________________________________________________________

Rakuen Császárság

 

A térkép keleti felén terül el Rakuen császársága. Évszázadok óta elszigetelten éltek más országoktól, kultúráktól. Így mondhatni keveset tudnak a külvilágról. De itt az ideje, hogy megtörjön a jég, az ország jelenlegi uralkodója, Kagetora, úgy döntött, hogy nyit a szomszédos országok felé. Eléggé friss még ez a gondolat, így megosztottak a vélemények róla. Rakuen önmagában erős országnak mondható, de szövetségesekre nekik is szükségük van...

 

  Kaguya-hime
Hercegnő
Kagetora
Az uralkodó
  Michiaki Himawari
Harcos
Kaito Wakabayashi
A királyi jobbkéz
  Kiria Tanabata
Szobalány
Itaru Araki
A merénylő
  Teruaki Himawari
Harcos
Shirasu Kinjou
Harcos

 

_____________________________________________________________________________________

A korunk minden pillanata

 

Aki kíváncsi az Aneloth korban levő játékunkra, az nyugodtan lapozza fel a régi, poros könyveket és ismerje meg a mesénket! Változatos, több szálon futó történetek, amik nem csak a királyságokkal kapcsolatosak, hanem a közemberekkel, illetve a Shikari birodalom kalózaival is foglalkoznak.

 

•  Fellapozom a régi könyvet!  •

Szállóigék poros lapjai

Megsárgult festmények

 

~.oo.~

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu