SMILE ~ YOU & ME ~
 

𝓐z álmok már csak ilyenek. Hívogatóak, káprázatosak, varázslatosak, s egy adott pontig elhisszük, hogy az a valóság. S aztán, nos, rádöbbennünk, hogy amit valóságnak hittünk, az csupán a képzeletünk műve. Ekkor jön az ébredés. Befogadjuk azt, ami valójában ott van: még akkor is, ha olykor az, amit az ébredéssel kapunk, kegyetlen. Ám, mint mindenben, ebben is van valami jó. A valóság nem mindig bizarr. Nem mindig egy horror filmre hasonlító kavalkád. Olykor akadnak olyan pillanatok, amik kiszínesítik a valóságunkat. Az életünket. Ehhez elég egy barát, vagy... egy mosoly.

~.o🌸o.~

 

 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Eliffe Brauss
   

"Soha ne hagy abba a próbálkozást! Soha ne add fel a hited!
Soha ne add fel! Egyszer majd eljön a te időd.
"

 

alapok
 

[×] Név } Eliffe (Elena, Elcsi, Mirai, Eli-chan, Nee-nee, E-chan, Láthatatlan Holló)

[×] Kor } 24 év

[×] Születésnap } Június 2.

[×] Családi állapot } Egyedülálló

[×] Foglalkozás } Főgonosz, adminkukac és vámpír

[×] Eredeti karakter } Kusaribe Hakaze (Zetsuen no Tempest)

szerepkör
 

Egy egyszerű lány, aki 1993. június 2-án született, az Ikrek csillagjegyben (és Rák aszcendenssel - utóbbi jobban jellemzi, mint bármi más), első és egyetlen gyermekként. Már kisgyerekként nagy állatbarát volt; rengeteg cica megfordult náluk, sőt, kutya is lézengett mindig a ház körül. Jelenleg is van kiskutyája, egy közepes méretű yorkshire terrier, akit nagyon szeret.
Kezdő írónak vallja magát, sőt, inkább hobbi írónak. Nem tartja magát olyan jónak, néha rátör az önbizalomhiány e téren. E mellett néha firkálgat, rajzol. Van pár szerzeménye, amire büszke. Ezen felül nagy anime és manga rajongó, sok történet a háta mögött leledzik már. Ezzel a világgal 2007 körül ismerkedett meg. Szabadidejében olykor játszik, de nem annyit, mint kedves barátnője (aki évekkel ezelőtt a fogadott húgává avanzsálódott). Nagy kedvence a Tomb Raider és a Skyrim. Előbbinél a régebbi, kezdetleges játékokért is odavan, utóbbi pedig frissebb darab.
Ízlése egyébként nagyon az új irányzatok felé hajlik. Modernebb könyvek, filmek... egyedül a zene az, amiből a régebbi fajtákért is odavan. Ritkán, de sorozatokat is néz (pl. TVD).
A szerepjáték egyik nagy szenvedélye, amivel 2007-ben ismerkedett meg. Hamar beleszeretett ebbe a világba, azóta pedig szinte töretlenül játszik. Kikapcsolja, szórakoztatja a karakter alkotás és a különböző világokba való belecsöppenés. Él-hal a romantikáért, de nem a túlzottan nyálas fajtáért.
Kevés, valóban kevés barátja van, de ezt annyira nem bánja. Tudja, kiben bízhat meg és tudja, kit engedhet magához közel, de naivsága miatt megsínylette már párszor ezt a dolgot.
Nyitott személyiség, könnyű vele összebarátkozni, viszont nehéz vele bánni. Aki nincs felkészülve arra, hogy egy hisztisebb lánnyal hozza össze az élet, az inkább kerülje!

érdekességek
 

◆ Osztály: Fehér Angyal (másodállásban Vámpír hercegnő)

◆ Fellelhetőség: Számítógépek közelében, a hűtő környékén, az ágyban (esetleg a takaró alatt), Yui húgánál, a munkahelyén...


◆ Jelzők: Coca-cola függő, lusta, trehány, kocka, számítógépfüggő, állítólag még szép is

◆ Zene: Vegyes ízlésű. Számára két zene van, ami Tetszik és ami Nem tetszik.

◆ Szabadidő: Írás, grafikázás, szerepjáték, rajzolás, videóvágás, oldal szerkesztés, animék és mangák, sorozatok. Ilyen kreatív vagy épp agybutító dolgok. Sajnos többre nem futja tőlem.

◆ Gyakran elhangzott mondatok:

  • "Ezt te sem gondolod komolyan..."

◆ Amit szeret: Őszinteség, néha az egyedüllét és magány, a kedves embereket, ha hétvégén sokáig alhat, az őszinte embereket, a családját, ha nem szólnak rá. Ezen felül szerepjáték, hubertus, körtés sör, jäger, baileys, a Yuival együtt töltött szabadidőt~ a csokoládét...

◆ Amit utál: Készítűség, hazugság, ostoba emberek. Ezek az elsődlegesek. A lassú net, a fölösleges cseszegetést.

◆ Amit szeretne: Megtanulni valami hangszeren játszani (gitár, dob, zongora <-- valamelyik), megtanulni angolul, nyelvvizsgát szerezni angolból

◆ Ami már sikerült: Érettségi, sikeres OKJ vizsga

fülszöveg
 

Ha valami hiba van az oldalon, valamelyik link nem működik, elírás van, probléma van, tessék nyugodtan szólni.

Ja, és még egy extra modul: Eliffe talma.

"Nem kell, hogy igaz legyen, nem baj, ha csak álom: de fordulj meg, kérlek. Nem mese, nem álom, hogy egy nap mosolyogni láttalak. Lehet, hogy becsaptam magam, lehet, hogy álmodtam, amikor azt hittem, mosolyod nekem szól: de nem lehetett tévedés, nem lehetett álom, amikor nevemen szólítottál. Soha nem volt tévedés, és soha nem volt álom, hogy szeretlek téged.” Battle Royale

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték