Smile ~You and Me~ || A mosoly, mely összeköt bennünket [Official Hungarian Page]
Lelkünk szilánkjai

A Smile ~You and Me~ játéksorozatunk darabjai. Ezzel indult a honlap 2010-ben és nem úgy néz ki, mintha a végéhez közeledne. Karakterek sorra jönnek, ötletek folyamatosan születnek és már egy alternatív múltba is belevágtunk.

Smile ~You and Me~ Amerika. Seattle. Az előbb említett város a játékunk helyszíne, legalábbis névileg. Ez a város már rengeteg karaktert, élettörténetet foglal magába. Több, mint 6 éve kezdtük, akkoriban egy gazdag testvérpár, Amber és Susan köré építettük a játékot, később pedig kibővült, mint ahogyan azt a karakter menüben is látni lehet.

Toluca Lake Prison. Egy sokat megélt fegyintézet, amely 1840-től működik Seattletől néhány km-re. Jelenleg Christian és Andrew életét követi nyomon elsősorban, fűszerezve számtalan karakterrel és bonyodalommal. Ezt a szálat 2013-ban kezdtük el~

Aneloth ~ A mi mesénk. A világunk, amit évek óta építgetünk, új megvilágításba kerül: mi lett volna, ha a karaktereink sok-sok évvel a jelenkorunk előtt élnek? A bagázs így került vissza egy régi, alternatív, általunk kitalált világba, ami nem más, mint az: Aneloth kor.

 
Szétszórt szilánkok

Szintén a mi játékaink, csak ezt az oldalt már kinőtték és saját terepre, birodalomra vágytak. Többféle stílus, sokszínű karakterek, élvezetes játékok. Ezek jellemzik az alábbiakat.

Hanabi* ahol a mi tüzijátékunk tölti be a sötét éjszakát. Egy aloldal, ami a négy fórumos játékunknak ad otthont: Imperishable Night, egy fantasy történet; Elysium, ahol két fiatal detektívest játszik; Starry Sky, melynek az űr a helyszíne és két lány kalandjait hivatott bemutatni; és végül a Scarlet Shymphony, ami Bradfordba kalauzol el minket, egy vámpírok sújtotta városba, ahol vér áztatja az utcákat...

Frozen Memories. Ravenhill egy olyan város, ahol örökké havazik. Színteret nyújt számtalan karakternek, akiknek az életét nyomon követheti bárki. A megfagyott szíveket olykor nehéz felolvasztani, de ha kitartó valaki, akkor nagyszerű dolgokat érhet el!

 
Aforizma

Martinez: "Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."

Reika: "There's this boy and he always makes me smile, no mater how bad I feel."

 
Lelkünk kapuja
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Madárkák
Indulás: 2006-12-21
 

Kaname Miyazaki

"idézet"

Adatok a karakterről

Alapok

Teljes név: Kaname Miyazaki
Becenév: Kaname, Kana-chan
Kor: 25 év
Születésnap: Április 26.
Családi állapot: Kapcsolatban (Haruka Miyazaki)
Család: Kotaro Miyazaki X (apa), Midori Miyazaki X (anya), Rido Miyazaki (nagybáty), Ryouko Miyazaki (testvér), Haruka Miyazaki (unokatestvér)
Foglalkozása: Maffia vezér (Echetlos)
Anime karakter: Kaname Kuran (Vampire Knight)
Nevének jelentése: ?

A karakter rövid leírása

Azaz a szerepköre

A Miyazaki ház feje, lényegében és nem mellesleg Maffia vezér. Az apja halála után örökölte meg ezt a pozíciót, bár sosem vágyott rá. Világéletében gyűlölte az apját, amiért úgy elbánt az édesanyjával, Midorival. Meg hát, hozzá kell tenni, közre játszott az apja halálában végül... de ez az előtörténete jobban szemlélteti.
Eleinte nem akartam neki nagyobb funkciót annál, minthogy a kikötőben megmenti Yuut, miután a fiút elintézte Noel. Aztán a játékban ragadt és kitaláltam, hogy köze van Ryoukohoz...
Ez után pedig történt, hogy az egyik emberkét (név szerint: Kiriét) elküldte, hogy teljesítsen egy fontos feladatot. Leonard akadályozza meg ebben a fiút... ez után érkezik Kaname. Kicsit kiakad a helyzetet látva és legszívesebben azonnal végezne Leoval, hacsak nem történne valami. A férfi segítséget és szövetséget ajánl... így hát Kaname belemegy.
A későbbiekben pedig Harukát hozzák a nyakára. Az édes kicsi unokaöccsét~ fura neki, hogy annyira ragaszkodik hozzá és sokat lóg rajta. Sokszor el is küldi emiatt a fiút, de... nem akarja megbántani. Pusztán nem szeretné, ha megfojtaná a szeretetével. Aztán ki tudja, mi lesz velük meg a kapcsolatukkal? (Én tudom~)

Hosszabb leírások

Jelleme

Kaname, nos... eléggé magának való, ha azt nézzük. A múltja miatt zárkózott és bizalmatlan másokkal szemben. Úgy véli, egyedül kell mindent végigcsinálnia, nem támaszkodhat másokra és nem kérheti mások segítségét. Viszont... néha igenis jól esik neki, ha foglalkozik vele valaki, sőt. Csak nem mindig tudja ezt kezelni, mert idegen neki ez a dolog. Az, hogy valaki hozzáér, vagy aggódik érte... neki ez tényleg nagyon furcsa.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ő végzett a saját apjával. Ez is mély nyomot hagyott benne és bár úgy véli, helyesen tette, hogy bosszút állt az anyja halála miatt... nos, egy utolsó gyilkosnak gondolja magát, akihez nem is szabad közeledni, akit egyedül kell hagyni. Talán emiatt olyan kimért és távolságtartó mindenkivel szemben, akivel csak lehet.
De belül tényleg vágyik a szeretetre, a megértésre... talán majd változik idővel, főleg most, hogy Harukával van egy ideje, aki folyamatosan rajta lóg. Mosolyogni is miatta kezdett el, ami nagy szó, valljuk be.

És tényleg bejött! Amióta Haruka vele van, mondhatni, gyökeresen kezd megváltozni a fiú. Többet mosolyog és sokkal jobban értékeli a körülötte levőket... elkezdett kötődni is másokhoz, az embereihez. Nagyon is félti őket és aggódik, hogy bajuk esik. Ami igazság szerint sokszor megesik, mert olyan életet élnek, amilyet. Lényeg, megváltozott és kezdi elfelejteni a régi önmagát... nem akar többé magányos lenni, hanem Haruékkal akar egy boldogabb életet élni.

Múltja, története

1991-ben született. Édesanyja Midori Miyazaki, édesapja pedig Kotaro Miyazaki. 5 éves volt, amikor megszületett a kicsi húga, Ryouko. Hát, Kaname nem igazán tudta kimutatni az érzéseit, de kedvelte a kislányt, már akkor. A családi lét viszont borzalmas volt, a szülők közt sem volt meg az összhang. Kicsi volt, amikor Midori fogta Kaname húgát, Ryoukot és elmentek. A nő vitte volna a fiát is, de Kotaro ragaszkodott hozzá, hogy Kaname maradjon és tovább vigye a Miyazaki házat, így kénytelen volt ott hagyni a fiút. Kaname ennek nem igazán örült, gyűlölte a helyzetet és az apját is. Szörnyen magányos volt a húga és édesanyja nélkül, szinte senkire sem számíthatott a házban. Naoya volt az egyetlen, aki korabeli volt és szóbaállt vele, de őt sem engedte magához túl közel. Az apja belénevelte, hogy rangban hozzáillőkkel szabad csak kommunikálnia és érintkeznie, pedig belül vágyott a felhőtlen gyerekorra. 13 éves, mikor az édesanyja hazajön. Jobban mondva az édesapja hazarángatja, a húga nélkül... hazudna, ha azt mondaná, nem örül az anyjának. Annyi évig nélkülöznie kellett...! De a boldogságuk nem lehet annyira felhőtlen, Kotaro minden lépésüket figyelemmel kísérte és sokszor bele is szólt a dolgokba. Azt sem engedte, hogy Kaname és Naoya közelebbi barátságot alakítson ki (pedig Midori végig azon volt...). A későbbiek során Kaname azt is megtudta, hogy a nő terhes, méghozzá attól a férfitól, akinél Ryouko jelenleg van. Nem haragudott érte, igazából örült is. Titokban tartották Kotaro elől, hisz nem lett volna jó, ha megtudja... Aztán egy nap Kaname hangos veszekedésre lett figyelmes a hálószobából, majd ment volna megnézni, mi történik, de amit látott, az nem volt számára kellemes: Kotaro a szeme láttára ölte meg az anyját. A férfi nem tudta ezt, de Kanaméban hatalmas sebet ejtett. Akkor és ott végleg meggyűlölte az "apját". Nem, soha nem is tekintette az apjának. 13 éves fejjel már a bosszút tervezgette a férfi ellen. Mindenképp meg akarta ölni az édesanyja gyilkosát... amikor pedig elég idős lett, meg is tette, egyszerűen leszúrta a férfit. Átvette a Miyazaki ház fölött az irányítást és lényegében kialakította a saját rendszerét. Voltak olyan dolgok, amikből nem igazán tudott kilábalni; Kotaro bűnszervezetet működtetett. Jó, maffia szervezetet. Ezen pedig nincs mit szépíteni, így Kaname is maradt ebben az iparágban... Időközben pedig azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtalálja elveszett húgát, Ryouko Miyazakit, méghozzá bármi áron. Nos, és az sem utolsó, ha Michael-t is megtalálja, aki az édesanyja Igaz Szerelmét képviseli...

A karakter kapcsolatai

Yuu: Egy fiú, akit megmentett, mert a lányok rábeszélték. Nem bánta meg. Számára Yuu egy fontos srác lett, még ha ez nem is látszik. Nem utolsó sorban a szövetségese is, ha azt nézzük. Őt kérte meg, hogyha Ryouko felbukkan újra a suliban, akkor szóljon neki. Igaz, ez a probléma már rég megoldódott, azért... szeretne még hallani a fiúról. Mellesleg kicsit fura volt neki, hogy Yuuként mutatkozott be, amikor pedig telefonon beszélt valakivel, Andrét mondott. De megtudta a titkot is ám. Francia a fiú. ^^

Haruka Miyazaki: Az unokaöccse. Kissé lányosnak tartja a sok ékszerrel és koronával a fején. Meg hát igen, az öltözködése sem mindennapi. Nem egyszer közölte már vele, hogy úgy néz ki, akár egy ... szajha. Jó, Kaname kissé szókimondó. Amúgy pedig... ha nem lenne Haruka, akkor magányos lenne. Ezt ő maga vallotta be a fiúnak, aki persze örült ennek. Viszont Kaname nem szereti, ahogy Haru ráakaszkodik. Nem hagyja dolgozni, és folyton ölelgeti. Neki ez nagyon furcsa. Régóta nem kapott már ennyi szeretetet és törődést. De... Harukától valahol jól esik neki. Csak eddig még sosem mondta ki neki.

Ryouko Miyazaki:

Leonard Garcia: Véletlenül hozta vele össze a Sors. A férfi elkapta Kiriét és próbálta kifaggatni, hogy kinek az embere, minek van ott, stb. Kirie pedig hűséges ember lévén nem mondott semmit, csak akkor, amikor már végképp nem volt más megoldás. Ekkor ment Kaname, akinek nem tetszett a látvány. Szívesen viszonozta volna Leonak a kedvességét, de mégsem tette. Rövid időn belül kiderült, hogy Leo az, aki a leghamarabb el tudja vezetni Ryoukohoz. A férfihez igazság szerint már fűzi valamiféle kapcsolat. Szövetségesek (vagy lesznek). Egyéb iránt pedig... elméletileg fogadott testvérek, bár Kaname egyelőre nem érez így. De ettől függetlenül segít a férfinak, amiben csak kéri.

Naoya Nakamura: A gyerekkori barátja, mondhatni. Bár, nem is igazán barát, csupán... a fiú mindig jókor volt jó helyen, ő pedig önző mód mindig Naora akaszkodott. Nem tudott... másra. Kicsiként folyton egyedül volt, nem volt más korabeli srác a kastélyban. De Naoya mindig ott volt. Viszont mégsem bír vele olyan kapcsolatot kialakítani, főleg nem ennyi év után, amit megérdemelne a fiú. Csak... olyan furán jönne ki. Főleg, hogy Nao évek óta neki dolgozik. Úgy érzi, most már ennek ígyis kell maradnia. Huh. Másfelől, nem szívesen beszélne a fiúnak az érzéseiről. Szóval arról, hogy fontos neki.

Midori Miyazaki X: Nagyon kötődött az édesanyjához, amikor még élt. Hiába hagyta el a húgával együtt, ő nem haragudott rá egy kicsit sem. Úgy volt vele, hogy... az anyjáéknak jobb, ha nincsenek a kastélyban. Szerette volna megvédeni őket Kotarotól. Viszont mégis örült, amikor az anyja visszajött. Bár, valahol sejtette, hogy szenvedés lesz az egész. Minden pillanatban attól félt, hogy az apja majd tesz valami meggondolatlan dolgot. Védeni is próbálta az anyját, több-kevesebb sikerrel. Aztán a tragédia is bekövetkezett...

Kotaro Miyazaki X: Mindig is fenntartásai voltak vele kapcsolatban. Látta, hogyan bánik az anyjával és ez nagyon zavarta. Erőszakos volt, nem normális. Mai napig nem érti, az anyja hogyan tudott beleszeretni. Nem mellesleg, miután Kotaro megölte az anyját, ő maga végzett a férfival. Pár évvel az anyja halála után. Bosszúból, mi másból? Az évek alatt felgyülemlett gyűlöletet vezette le rajta.

Katya Ivanovna Kraszkovszkij: Hirtelen bukkant fel az életében a nő és be kell vallja, nem igazán szimpatikus neki. A nő meg akarja őt ölni... azaz rajta akar bosszút állni, mert Kotaro már halott. Tehát olyas valamiért kellene bűnhődnie, amit el sem követett. Nem ért egyet a lány elveivel és nem akar meghalni sem, de... ellene nem sokat tud tenni. Első találkozásukkor Lorenzo mentette meg az életét... Katya meg... hát, szóval érdekes nő. Elég kegyetlennek tartja és kissé őrültnek. Ha tehetné, soha nem találkozna vele viszont.

Rido Miyazaki: Nos, a nagybátyja. Annak idején sem tartotta normálisnak, bár az apjánál azt hitte, több esze van. Az utóbbi időben viszont kiderült, hogy talán sokkal rosszabb, mint az apja, és így... nem túl kellemes, na. Pont azért, mert a vére, a rokona és a halálára hajt. Elég pocsékul érinti. Az meg mindennek a teteje, hogy Harut bántotta. Gyűlöli érte. De nem akar újra gyilkolni... ha a saját véréről van szó. Az apja miatt így is elég bűntudata van. (Bár talán leginkább amiatt, mert a férfi volt az első, akit életében megölt... nehéz feldolgozni az ilyesmit.) Szóval örülne, ha Rido bácsi végre békén hagyná és élnék külön az életüket. De tudja, hogy ez nem ilyen egyszerű és a férfi nem nyugszik, amíg meg nem szerzi, amit akar. Fél... tőle.

Extrák

Aranyköpések


Idézetek tőle •


Tőle & Mikototól

Music Box

• KanaHaru •

- Sugar (Maroon5) [meghallgatom]

Képgalériája

 
 

További képek ]

Személyes vélemény

 

 

 
Rólunk szól

Két lány vagyunk, két különböző stílussal, két felfogással, de... az évek során csiszolódtunk annyit, hogy bátran mondhassam: jó barátnők vagyunk. Rólunk tudhatsz meg egy kevéske infót az alábbi menüpontokban.

Yui

Yui23 éves, él-hal a számítógépes játékokért, a legrégebbitől a viszonylag újakig egyaránt. Kissé fiús jellemmel rendelkezik, de ez ne rettentsen el senkit! Kedves, aranyos lány, akinek egyedi stílusa van és nehezen nyílik meg. 13 éves kora óta rajzol és 2010 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Yui ezt hallgatja:
-

Eliffe

Eliffe24 éves, odáig van az animékért és mangákért, mindig meglesi az újabb kincseket. Mosolygós, tipikus lánynak mondható, akit viszonylag könnyű kiismerni. Elég könnyű megbántani. Szabadidejében rajzol és igencsak ritkán, de történeket ír. 2007 óta szerepjátékozik.

Elérhetőségek:

  

Eliffe ezt hallgatja:
Selena Gomez - Kill em with kindness & Enrique Iglesias - Duele el corazon

 
Interaktív

      

Két szerkesztő van!
Yui & Eliffe

 Cserét szeretnél? Olvasd el! 

Ikonok a társalgóhoz
Játékunk ikonbázisa

 
Társaink

    
    
    
    
    

Lekerültek
Szabad ikonok

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Smile ~You and Me~ | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2010. július 25. | Téma: Szerepjáték

2010-2017


Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT